Hovudside

Hvordan Clean Grease Off av plast

by Walther

Grease er et svært klebrig stoff, som betyr er doesn & rsquo; t tørke bort lett fra noe, inkludert plast. Fett i seg selv er ubehagelig, men vil også tiltrekke seg smuss til plast hvis du don & rsquo; t rengjøre den. Det & rsquo; s faktisk ikke vanskelig å fjerne fett ut av plast, enten det er automotive fett eller fett fra mat. Du må bare bruke en fett-skjæring renere som er trygt for plast og varmt til varmt vann, da dette bidrar til å løse opp fett.

Bruksanvisning


•  Skrap plast med en plastskrape eller slikkepott til å fjerne så mye av overflødig fett som mulig. Hvis plast elementet er kaldt og fettet har stivnet litt, varme skrape eller slikkepott først under varmt vann.

•  Hell fett-skjæring oppvaskmiddel direkte på fettete området. Hvis plast elementet er liten nok, plasser den i kjøkkenvasken og fylle vasken med varmt vann. For større plastgjenstander, bruk en våt svamp til å dryppe vann på fettete plast.

•  La oppvaskmiddel sitte på plast (eller, i tilfelle av mindre elementer, la plasten suge i vasken) i fem til 10 minutter, som er den tiden foreslått av Mrs. Clean nettside.

•  Skrubb plast med en våt svamp. Tilsett mer varmt vann og vaskemiddel hvis fett er vanskelig å fjerne.

•  Skyll av elementet grundig med varmt vann. Hvis dette er en stor plast objekt (for eksempel en plast patio stol) bruker en bøtte fylt med varmt vann og bare helle dette sakte over elementet.

•  Tørk plast med et håndkle. Trykk på plast - hvis det fortsatt føles litt fettete, vask igjen den med oppvaskmiddel før det føles og ser rent.