Hovudside

Slik unngår du at Scale på Pool Fliser

by Walther

Avleiringer på din pool fliser og overflater som ikke bare er skjemmende, men kan også skade viktig utstyr som varmeovnen hvis forekomstene er dannet over lang tid. Pool skala viser seg som en kritthvite, brun eller grå substans på basseng vegger og inventar og er vanskelig å fjerne uten overflødig skrubbing eller kjemiske applikasjoner. Skala buildup er forårsaket av ubalanser i bassenget vannsystem, inkluderer sin alkalitet, pH-balanse og kalsium hardhet. Holde disse nivåene i anbefalte områder kan hjelpe deg å unngå basseng skala buildup.

Bruksanvisning


•  Ved hjelp av en vann-testing kit, teste total alkalitet nivå for å sørge for at den faller mellom 80 og 120 ppm. Alkalitet fungerer som en buffer til din pH og bidrar til å holde nivåene fra vilt varierende. Hvis det er for lavt, legger natriumbikarbonat for å få opp nivåer; hvis det er for høyt, bruker muriatic syre eller natrium bisulfate. Justere dette nivået før justere pH.

•  Hold pH-verdier under sure områder. Test din bassengvannet for å sørge for at pH-verdier forbli mellom 7,2 og 7,6. Juster ved å legge til en pH balansering, tilgjengelig på basseng butikker, til vannet.

•  Hold kalsium hardhet nivå mellom 200 og 235 ppm; høye nivåer øker risikoen for skalaen. Hvis du har for mye, er den enkleste måten å få det ned for å legge bløtt vann. Det kan også bruke trinatriumfosfat eller en avleiringsinhibitor.

•  Forhindre skala buildup ved å følge en regimented basseng vedlikeholdsplan for rengjøring og teste balansen i vannet ditt. Daglig testing vil sikre dine nivåer ikke komme for langt ut av hånden for enkelt å korrigere dem.

•  Fjern lyse områder vannlinjen skala buildup ved å skrubbe med et basseng børste eller svamp og en flis renere designet for enten klor eller klorfritt basseng.

Tips og advarsler


  • Hvis du har et klorfritt Baquacil system, holde pH-nivå mellom 7,2 og 7,8, alkalitet på 80-150 og kalsium hardhet mellom 200 og 275 for gips pools.Pristine Blå systemnivå bør ha en pH på 7.2 til 7.6, alkalitet mellom 30 til 90 og kalsiumhardhet på 100 til 300.
  • Unngå kalsiumbaserte støt for bassenget, som de kan bidra til høye nivåer av kalsium hardness.Significant skala buildup i ovnen din kan også redusere flyten av vann og varmeoverføring fra bassenget, rende ovnen mindre effektiv.