Hovudside

Hvordan Paint Utvendig Tre Siding

by Walther

Hvordan Paint Utvendig Tre Siding

Male utvendig treverk ytterkledning vanligvis innebærer en rekke vanskelige forberedelser, spesielt hvis huset ditt har gått for lang tid mellom maling jobber. Hvis din hjemme er svært gammel, med tiår av bebygde maling lag, regner med å bruke mye tid på å fjerne gammel maling. Med nyere boliger, power-vasking, skraping, pussing og grunning er vanligvis ikke så tidkrevende. Skimping på forberedelser, ikke bruker primer og bruk av budsjett-kvalitet maling vil all dramatisk forkorte levetiden på maling jobb og kompromittere ditt hjem ytterkledning ved å la veden til å sprekke og råte. Se på utvendig maling som en måte å beskytte din største investering: ditt hjem.

Bruksanvisning


•  Se på jobben og sørg for at du har evnen og utstyr for å gjøre det. Kjør hånden over tre ytterkledning på solsiden av huset. Hvis en kalkholdig rest kommer av på hånden din, vil du trenger for å bruke vask eller skrubbe ditt hjem, fordi dette kritting vil svekke maling vedheft.

•  Strøm vaske hjemme hvis det er kalkholdig eller veldig skittent. Du kan legge til mildewcide og ytterkledning vaskemiddel til de fleste kraft skiver for å bli kvitt gjenstridig skitt, mugg og jordslag. Strøm vasking vil også fjerne noen av løs maling.

•  Skrap av de resterende løs maling med en meisel-edged maling skraper. Hvis huset er gammelt og har flere lag med maling, kan det være lurt å vurdere å bruke løsemiddelbaserte malingsfjerner eller en varmepistol for å fjerne den gamle malingen, men vær oppmerksom på at disse metodene er potensielt farlig. Sjekk med din huseiere forsikring carrier å sørge for at du er dekket for disse aktivitetene.

•  Sand forvitret tre og resterende maling med en elektrisk palm sander og 60- eller 80-sandpapir. Dette gir både en jevnere overflate og forbedrer adhesjonen av maling og primer.

•  Prime alt bart og forvitret tre med høy kvalitet akryl eller olje-basert primer.

•  Caulk ledd og åpninger mellom ytterkledning, men ikke caulk langs bunnen av hver ytterkledning bord fordi dette ikke tillater fuktighet å unnslippe fra huset. Bruk utvendig spackle eller epoxy tre filler for spikerhull og huljern i veden.

•  Påfør to strøk med 100 prosent akryl husmaling når primeren har tørket i henhold til etiketten retninger.

Tips og advarsler


  • Bruk den beste primer og maling du kan kjøpe. Mens noen malinger er annonsert som "self priming", som betyr at de ikke krever en primer på tre, Paint Quality Institute anbefaler en primer. Bruke olje-basert primer på sedertre eller redwood ytterkledning å hindre tannin flekker fra blødning gjennom.
  • Hvis ditt hjem ble malt før 1978, kan den ha blitt malt med bly-basert maling. Kontakt din lokale Environmental Protection Agency for lover og prosedyrer som dekker fjerning og håndtering av bly maling.