Hovudside

Hvordan erstatte en Slant Sill Torque Operator

by Walther

Hvordan erstatte en Slant Sill Torque Operator

Du vil ofte finne skrå terskel dreiemoment operatører på vinduer knyttet til bobiler, modulære hjem og bobiler. Operatøren er egentlig en orm gear. Når du slår på sveiven ormen utstyr inne operatøren slår et tannhjul inne i vinduet casing. Dette i sin tur tvinger vinduet på skrå utover fra veggen. Når ormen utstyr inne operatøren ikke virker, må du erstatte den med en ny.

Bruksanvisning


•  Trekk sveiven av den riflede akselen som stikker ut fra den side av skråkarmen dreiemoment operatør. I noen tilfeller vil du finne en festeskrue som fester sveiven til akselen. Dette skruen krever en liten flat skrutrekker eller liten umbraconøkkel for fjerning.

•  Skru ut skruene som fester skrå terskel operatør til vinduskarmen med en skrutrekker. Ofte vil du ha tre skruer, men i noen tilfeller vil du ha enten to eller fire skruer avhengig av den generelle designen av operatøren.

•  Trekk operatøren rett svaie fra veggen. Navet trekker ut av vinduet casing.

•  Plasser det nye operatøren i hullet i vinduet foringsrøret. Navet på operatøren har to hakk bygget inn i den. Linje hakkene opp med hakk i hullet på vinduet casing og deretter stille opp skruehullene.

•  Sikre operatør til vinduet casing med de originale skruer eller med de nye skruene som følger med den nye operatøren.

•  Skyv sveiven tilbake på kileakselen. Hvis det er nødvendig, sikre sveiven til akselen med gjengetappen.