Hovudside

Vanlige problemer med å installere fransk Sluk

by Walther

Fransk avløp trekke vann vekk fra et bestemt område og er perfekt for å hindre flom. De er grøfter, vanligvis fylt med grus eller støttestrukturer for å holde dem åpne. Mange huseiere installere dem for å hindre lekkasjer og flom i stiftelsen eller kjelleren i hjemmet sitt. Det er noen potensielle problemer å vurdere når du installerer franske avløp.

Komprimert jord


En fransk avløp begynner med en smal, progressivt dypere grøft. Hvis jorda komprimeres eller steinete, kan grave denne grøften for hånd være et problem. En fransk avløp bygget for å avlede vannet vekk fra en stiftelse må nå noen få inches under bunnen av stiftelsen, noe som kan bety grave ned 05:56 føtter. Ekspertene på Easy Graving anbefaler å utvide ditt grøft for å gjøre prosessen enklere. En pick kan være nyttig for å løsne hardt jordsmonn før gravingen begynner.

Uriktig Slope


Vann renner ned langs lengden av en fransk renne på grunn av tyngdekraften, noe som betyr at avløpet må bygges med minst en prosent eller to prosent karakter. Hvis hellingen har flate seksjoner eller støt, må resten av karakteren være brattere for å bygge opp styrke slik at vannet ikke stopper og dam. I sin artikkel "The, Uh, Joy of Digging Grøfter" for New York Times, Steven Rinehart anbefaler barbering bunnen av grøften med en hage hakke og spade. Dette vil gjøre skape en jevn skråning mye enklere.

Cut Kabler


En vannpipe eller elektrisitet kabelen er lett skadet av et godt fremstøt spade, og kan skade digger eller forårsake alvorlig skade på eiendom. Du kan anta at du kjenner plasseringen av alle viktige underjordiske rør og kabler rundt hjemmet ditt, men ekspertene på DigSafe.com anbefale ringer alle dine strømselskaper, og ha en servicetekniker flagg de nedgravde linjer rundt din eiendom. Noen kabler er begravet meget nær overflaten, og grave ned bare en fot ned i grunnen kan skade dem.

Tresko


Grus eller perforert rør som brukes i konstruksjonen av en fransk avløp blir tilsatt for å skape en kanal med mindre motstand enn den skitt rundt den. Dette bidrar til å stimulere vannet til å strømme ned i grøften. Mens tresko oftest oppstår etter noen års bruk når blader eller løs rusk seg fast i rørene eller grus, hvis du ikke fjerne løst smuss ut av grøften din fransk avløp kan tette i løpet av første regnstorm. Løst smuss venstre stablet i bunnen av grøften vil raskt bli gjørme, blokkerer hullene på den perforerte rør eller encasing grus.