Hovudside

Hvordan du rengjør et teppe med en Wet-Dry Vac

by Walther

Hvordan du rengjør et teppe med en Wet-Dry Vac

En våt-tørr vac er et vakuum som plukker opp tørr skitt og væsker fra mange typer overflater, slik at den kan rydde opp søl eller rengjøringsmidler i teppet. Tepper holde på flekker, solid jord, bakterier og mugg. Før du bestemmer deg for å rense teppet med noe flytende løsning, bør du være forberedt på å bruke mye tid på å tørke den. Våt-tørr støvsugere kan utføre dette trinnet i å rense teppet, men arbeidet vil ikke bli lett.

Hvordan få din Carpet Ready


Fjerne møbler fra rommet ditt slik at det ikke vil bli fuktig. Fuktig møbler vil føre til mugg. Støvsuge din tørr teppe først. Du kan bruke våt-tørr vac eller din vanlige husholdning vakuum. Støvsuge alt fast jord fra teppet.

Hvis du har flekker i tepper, bruke et teppe flekkfjerner og vent riktig mengde tid, som angitt på pakningen.

Forbered en løsning av teppe renere og vann. Instruksjonene for å blande renere med vann vil bli notert på flaske renere. Våt-tørr støvsugere bare plukke opp våte løsninger; de ikke spre dem jevnt over teppet. Du må gjøre dette for hånd. Jeg anbefaler å bruke en vanlig vannkanne. Når du har løsningen ned, sørg for at den har spredd seg jevnt. For å gjøre dette, bruk en stiv-stritter presse kost eller en kortstokk børste. Pensle hele teppebelagt område.

Bruke Wet-Dry Vac


Filteret du trenger for våt pick-up med våt-tørr vac avhengig av merke og modell du bruker, så sjekk bruksanvisningen for den nøyaktige filtermodell.

Når suger opp vaskemiddelet fra teppet ditt, gjør du ett avsnitt om gangen. Ved hjelp av en feste gulv, til trykk godt være at du fjerner fuktighet fra det dypeste området innenfor teppet. Dra sakte bakover, og overlappe din siste pass med den neste.

Vent til hver seksjon er tørket helt før du går videre. Noen områder kan ta mer tid enn andre.