Hovudside

Hvordan å forberede hus til Telting

by Walther

Hvordan å forberede hus til Telting

Når du opplever en termitt angrep, er den eneste løsningen for å plassere et stort telt på huset ditt og desinfisere hele strukturen. Teltet har kjemikaliene i området som behandles og hindrer kjemikalier fra forgiftning hele området. Du må forberede seg på dette på forhånd for å sikre de beste resultatene av behandlingen og for sikkerheten til dine familiemedlemmer. Begynne å forberede seg så snart som mulig for å være sikker på at du ikke overser noen detaljer eller går tom for tid før planlagt behandling.

Bruksanvisning


•  Tilrettelegge for å bo et sted i tre dager. Inkluderer planer for ditt kjæledyr hvis de ikke kan bo hos deg, for eksempel en kennel eller på en venner sted. Hvis du har kjæledyr fisk de trenger også å bli fjernet fra huset. Pakke alle klær og personlige gjenstander du trenger.

•  Fjern eller åpne alle plastbelegg på møblene dine, inkludert baby madrasser og vanntette deksler. Alle møbler trenger å bli behandlet, og plast vil forsinke prosessen. Bruke plast til dobbel bag all din tørr pakket mat, for eksempel korn, ris, Dyremat, og snacks. Mat og medisin elementer som er i forseglet plast, bokser eller glasskrukker kan bo i huset, samt elementer i kjøleskapet og fryseren.

•  Fjern planter fra huset, som de desinfesering kjemikalier kan skade dem. Flytte utendørs potteplanter vekk fra området som vil bli spiret og presenning over de som er urokkelig. Bruk saks og klippe ned busker for å sikre at det er nok plass for de felle for å sikre gassing telt. Vanne hele tunet med ca 6 inches av vann; Dette vil bidra til å skape en sel som vil holde røyken fra rømmer teltet og beskytte dine utendørs planter.

•  Lag og avtale med gasselskap å komme stenge gass off dagen før huset blir fumigated.

Tips og advarsler


  • Du kan bli pålagt å planlegge din utgassing avtale hvis det er mye regn eller vind.
  • Snakk med din exterminator om hvordan å forberede huset for telting og eventuelle spesielle forhold du bør være klar over.