Hovudside

Hva bidrar til å rense Pots brukes til å koke pasta?

by Walther

Hva bidrar til å rense Pots brukes til å koke pasta?

Høydepunktet for hva som definerer italiensk mat, kokker pasta opp raskt og enkelt med minimal rot. Etter at pastaen er tappet fra potten og middag serveres, rydde opp er normalt det neste trinnet. På et øyeblikk, kan en pott som pasta ble tilberedt i ikke ut til at skitten, men når du berører den stivt film igjen er altfor tydelig. Eliminere left stivelse fra potten tar litt tid med noen få husholdningsartikler.

Slipemidler


Uten å skrape opp potten, er det flere kjemisk fri alternativer for å hjelpe løfte denne sta film. Cream of tartar og natron er både mildt slipemiddel, noe som gjør dem ideelle for skrubbing uten å forlate riper bak på selv de mest sårbare av overflater. Fyll kjelen med vann minst halvveis med vann og dump i et par kuler av kremen av tartar eller natron. Bringe den til en byll og la slip substans å skrubbe bort film så du dona € ™ t må. Etter det har kokt i fem til ti minutter, vil filmen komme av mye enklere når potten er kjølig nok til å berøre. En raskere metode er å skvette litt krem ​​av tartar eller natron på en svamp og bruke den til å rense potten.

Syrer


En mild syre er svært effektivt for å skjære gjennom selv de tøffeste av flekker. Hvit eddik og sitronsaft er både sterk nok til å skjære gjennom filmen uten å skade potten. Fukt din svamp med en av disse og tørk filmen rett ut før du vasker det.

Soaking


En enkel soaking med varmt vann bør løfte pasta rest rett utenfor, men hvis du har nudler som har satt fast i bunnen av kjelen, må du kanskje litt mer hjelp. Fyll kjelen med varmt vann og legge i et par dråper oppvaskmiddel og la det trekke. Snarere enn oppvaskmiddel, legge en tøymykner ark for å hjelpe demagnetize hva som stakk til potten. Tillate potten til bløt over natten og vask det i morgen. Hvis du trenger potten rengjøre raskere enn det, fyll den med varmt vann og slippe inn en protese rengjøring tablett for raske resultater. Når det stopper fizzing, vil potten være klar til å bli vasket.

Betraktninger


Ofte vil noen left film fra matlaging pasta løsner lett mens du rengjør det i oppvaskmaskinen. Ikke alle typer potter kan vaskes i oppvaskmaskin som støpejern. Bruk plast scrubbere eller sammenkrøllet aluminiumsfolie hvis potten kan håndtere det for ekstra skrubbing makt hvis du må vaske den for hånd. Ved å bruke en stor gryte og omrøring, kan du gjøre prosessen med å rense potten brukes til å koke pasta i en mye enklere.