Hovudside

Gjør-det-selv bifold dører

by Walther

Gjør-det-selv bifold dører

Closet bifold dører er et flott tillegg til et hjem. Det er mange utførelser av gjør-det-selv bifold dører tilgjengelig på de fleste hobbyforretninger maskinvare og bygnings. Når den eksisterende døren er fjernet, kan den nye bifold dør installeres av gjennomsnittlig hus i løpet av få timer.

Sørg for å måle skapet åpningen før du kjøper døren. Bifold dører kan bli kuttet ned til høyde, men de kan ikke bli utvidet.

Installere Top Track og Øvre og Nedre Dreier


Følg produsentens instruksjoner inkludert i døren maskinvare. Sentrere toppen rail under overskriften åpningen. Marker skruehullene med en blyant. Bor små hull én størrelse mindre enn festeskruene. Rett overliggeren og installere det ved hjelp av festeskruene.

Skyv de beste svingbrakettene inn i overliggeren. Skyv festebrakett ca ¼-tommers bort fra jamb. Den har en settskrue som må strammes ned når dreiebrakett er på plass. En lodd vil være nødvendig å stille opp den nederste festebrakett. En lodd er en pinted vekt festet til en streng. Henge et lodd fra toppen festebrakett til gulvet for å lokalisere stedet for bunnen festebrakett som skal installeres på gulvet. Med skruer, feste bunnen festebrakett til gulvet.

På teppebelagte gulv en tre pute vil være nødvendig for den nederste festebrakett. Når plasseringen er fastsatt, klippe et stykke av tre bare en litt stor enn festebrakett. Med et verktøy kniv, kuttet teppet på monteringsstedet og sette festebrakett med tre pute festet inni teppet. Skru puten i gulvet.

Installere Door


Sett styrepinnene med justerbare svinger inn i topp og bunn pre-boret hull på døren. Hvis dørene ikke har pre-boret hull, kan du lese instruksjonene som fulgte med bifold dører for å bestemme plasseringen av hullene som skal bores. Banke forsiktig på styrepinnene i hullene med en hammer for å sette dem.

Sett den øverste styrepinnen inn i den øverste festebrakett ved å løfte døren på plass. Løft døren og skyv bunnen i å engasjere bunnen styrepinnen inn i den nedre festebrakett. Den justerbare svinge på føringsstiften kan justeres for hånd ved å dreie i begge retninger. Flytte enden av døren om ¼ tommer fra stenderen.

Fullføre prosjektet


Installere døren knottene på bifold dører i henhold til produsentens anvisninger. Vanligvis bør de være plassert 36-inches fra gulvet på forkanten stykke av hver dør. Markere døren med måling og bore 3/16 tommers hull gjennom døren. Installere knottene ved å skru festeskruen fra den andre siden inn i knotten.

Gå inne i skapet og lukke dørene for å installere døren aligner. Aligners holde dørene selv når de er lukket. Installere hver og en ca 6-inches fra gulvet på den ledende ytterkanten av hver dør.

Til helt fullføre prosjektet, installere molding rundt toppen header å skjule den øverste rail.