Hovudside

Slik holder asiatiske Beetles ut av ditt hjem

by Walther

Slik holder asiatiske Beetles ut av ditt hjem

Flere varianter av bille uforvarende har blitt introdusert til Nord-Amerika, slik som den japanske bille, den asiatiske longhorned bille, og den asiatiske damen bille. Disse insektene kan invadere hagen din og raskt ødelegge dine hardt arbeid. Ubehandlet kan problemet eskalerer og skadedyr kan også jobbe seg inn i hjemmet ditt. Å avverge asiatiske biller du trenger for å forberede huset ditt og har en tendens til hagen din. Hvis du tar de riktige forholdsregler og være årvåken, bør du være i stand til å beskytte hjemmet ditt.

Bruksanvisning


•  Unngå å plante flora som tiltrekker asiatiske biller. "The Old Bondens Almanac" gir en liste over planter som tiltrekker og frastøter japansk biller. Administrerende hagen din er det første skrittet for å holde biller ut av huset.

•  Survey hage og plen for tegn på skade. Kontroller kantene av det skadede området for biller eller bille larver. Dette kan gi deg en viss idé om hvor alvorlig din bille problemet er og hvilke tiltak som bør iverksettes.

•  Unn plen og hage med pyrethin løsning eller nematoder. Hvis problemet er utbredt, kan du bruke en stor trommel applikator. Hvis det virker mer håndterlig, kan du bruke en mindre sprøyteapplikator. En pyrethin løsning vil drepe biller, mens nematoder er parasitter som, når kombinert med vann, target grubs og larver.

•  Tett alle sprekker og hulrom i huset ditt med kommersielt tilgjengelig caulk. Se etter små hull at feil kan bruke for å komme inn i huset ditt, og fylle dem med caulk. Dette vil begrense antall måter biller kan skrive inn ditt hjem.

•  Hold huset rent. Plukke opp noen rot og vakuum tepper og tepper grundig. Dette vil sikre at billene har færre steder å gjemme seg i huset. Ikke la frukten sitter på benken, som asiatiske dame biller kunne mate av det.

•  Paint huset ditt en mørkere farge. Asiatiske dame biller tiltrekkes av lys og lyse farger. Hvis huset er mørkere, vil de være mindre sannsynlighet for å målrette den.

•  Installer mesh-skjermer i løpet av vinduene. Biller ofte inn i huset gjennom åpne vinduer og dører. Gjør en innsats for å holde dem lukket når det er mulig.

Tips og advarsler


  • Ikke legg billefeller i hagen din. De vil drepe biller, men kan også ha negativ effekt for å tiltrekke mer.