Hovudside

Hvordan Stopp Rust med No Harm eller lakkskader

by Walther

Hvordan Stopp Rust med No Harm eller lakkskader

Kjemiske fremskritt tillate deg å strippe vekk rust fra en malt objekt uten hardt arbeid. I det siste, når rust skadet bilen, gjerde eller husholdning objekt, måtte du sand bort malingen, deretter refinish stykket, noe som gjør rust-fjerning en langtekkelig ork. Nøkkelen til å stoppe rust med ingen skade eller skade på male er å bruke et pH-nøytralt rengjøringsmiddel, som bør ha en pH på 7. Sure rengjøringsmidler vil skade din maling jobb.

Bruksanvisning


•  Vask objektet med en løsning av vann og oppvaskmiddel for å fjerne skitt. Tørk det med rene bomullshåndklær.

•  Spray pH-nøytralt rust renere hele det berørte området hvis din renere kommer i en sprayboks. Spre rust renere med en fille hvis du ikke har en aerosol renere.

•  Vent på rust renere å arbeide seg inn i objektet. Etter ett til to minutter, tørk bort støvsugeren med en bomull håndkle og inspisere overflaten etter spor av rust.

•  Påfør ett strøk av renere, deretter vente ett til to minutter, og deretter tørke det bort. Arbeide på denne måten til du ikke lenger kan se bevis på rust.

•  Vask objektet med såpe og vann. Tørk objektet med bomullshåndklær. Du bør ikke være i stand til å se noen skader fra rust. Skade på maling jobb vil være minimal med en pH-nøytralt rengjøringsmiddel, selv om du kanskje ønsker å bruke touch-up maling til objektet hvis det viser andre kosmetiske skader fra forvitring eller vanlig slitasje.

Tips og advarsler


  • En pH-nøytralt rengjøringsmiddel vil si pH nøytral på etiketten, gi en pH som er nær 7.0 eller oppmerksom på at produktet ikke inneholder syrer eller baser. Du kan finne en pH-nøytralt rengjøringsmiddel i ditt hjem forbedring center; noen butikkansatt bør kunne bekrefte at du har valgt riktig produkt.