Hovudside

Den beste måten å fjerne mugg fra Baderom Tile

by Walther

Den beste måten å fjerne mugg fra Baderom Tile

Få mugg av din bad flis kan være frustrerende, fordi det kan virke at uansett hvor hardt du skrubbe, det er alltid der. Du kan bruke eddik, som er et produkt du kan sikkert finne rundt hjemmet ditt, for å fjerne mugg og jordslag. Dette er en prosess som kan ta flere timer, men er ikke i det hele arbeidskrevende. Det kan bli din bad flis mer ren enn det har vært i år.

Samle Materialer og Scrub Down


Samle materialene du trenger for å starte prosessen. Du trenger en flaske med hvit eddik, en rull tørkepapir, noen bleike og et vanlig bad renere. Begynn med å skrubbe ned hele dusjen med din vanlige renere og deretter med blekemiddel. Få i dusjen; ikke bare sitte på kanten av det. Skrubbe den med en ny, tøff børste et par ganger. Ikke bekymre deg for at det fortsatt kan være mugg eller mugg i fuger, eller at det er noen mold flekker på flisen. Bare fjerne så mye som du kan med en renere og deretter med blekemiddel. Dette vil prime området og få den klar for intensiv rengjøring.

Eddik Rengjøring


Hell hvit eddik i en gallon bøtte. Deretter rive tørkepapir utenfor roll. Sett dem i eddik før de er helt gjennomvåt gjennom. Trykke på våte håndklær til flis, inkludert fugemasse. Dekke eventuelle skitne områder, eller farget fugemasse, med våte papirhåndklær. De bør holde seg til flis. Eddik er en mild syre, noe som betyr at selv om det virker langsomt, skjærer det gjennom mold og mugg.

Trikset er å la papirhåndklær på veggen i lang tid. Noen ganger kan det ta opptil åtte timer for den eddik å spise gjennom formen og fjern det. Etter et par timer, ta en papirhåndkle unna og prøve å skrubbe mold og mugg av. Det hvis kommer unna, er du ferdig. Hvis ikke, resoak en annen papirhåndkle og prøv igjen.