Hovudside

En Rap og treg drenering Sink

by Walther

En Rap og treg drenering Sink

Flere problemer kan føre til en vask eller andre VVS ligaen å ha en langsom avløp og å boble, rap eller hikke. Hvis problemet oppstod oppstår nylig eller ble verre over tid, er sjansen stor for at problemet er et tett avløp eller vent rør. Hvis problemet alltid eksistert eller skjedde etter nye VVS ble installert, er problemet mer sannsynlig forårsaket av feil VVS.

Tett Vents


En rørlegger rør Hullet sørger luft inn for å gå inn i vasken er drainpipe så det renner riktig. Uten en fungerende lufterør, inventar tom sakte og kan også boble, burp eller hikke. Akkurat som fingeren over enden av et sugerør vil bremse eller hindre vannet i å renne ut, har en manglende eller tett avløp vent samme effekt på drainpipe.

Et tett avtrekksrøret kan oppstå hvis ventilen er en "våt vent." I denne situasjonen, er ventilen også en belastning for en annen side av ligaen. Hvis noe tetter avløpet, vil ventilen for første ligaen ikke fungere. Hoved vents kan bli tette av snø, is, løv og annet rusk. Tette lufterørene kan åpnes ved auguring ventilen på samme måte som auguring et tett avløpsrør.

Manglende Vents


Når en ny vask er installert der det var aldri en til å begynne med, er et ventilasjonsrør som kreves for avløpet. Hvis en rørlegger eller hus tar en snarvei og ikke installere en ventil, eller hvis ventilen er for langt fra avløpet, kan avløpet tømme sakte. Air bobler opp gjennom vannet gir rom for at vannet skal renne, som lar tyngdekraften til slutt vinne kampen og vasken bassenget tømmes, men ganske sakte. Den eneste kuren for en vask avløp uten en ventil er å installere et ventilasjonsrør. Der avløpsrøret går ned, går avtrekksrøret opp og slutter med hovedventilen i byggets loft eller øverste taket.

Feil Drain Rørlegger


Vann renner nedoverbakke. Av seg selv, kan den ikke strømme oppover. En sluk som ikke skråningen utfor vil ikke tømme lett. Vannet bygger seg opp i sluket som vasken tømmer og innestengt luft blir presset opp gjennom fellen og ut vasken renne, noe som kan føre til vasken å hikke eller rape. Noen ganger drenerer lage et plaskelyder som de endelig tom. Problemet er verre når nedløp er skrånet i feil retning og vann har til å flyte oppover. Igjen, er luft fanget i røret som røret fills, forårsaker raping, hiccuping problem. Dersom vasken over enden av røret, tyngdekraften etterhvert vinner og vasken tømmes, men det gjør det mye langsommere enn en renne med en skikkelig helling.

Tette avløp


En delvis tilstoppede avløp kan gjøre en vask tom sakte. Problemet er en hindring i avløpsrøret som hindrer vann i å strømme fritt gjennom røret. Hindringen kan være en opphoping av fett, hår eller bare slam i en gammel rørsystemet. Plunging avløpet når vasken er full av vann kan løse problemet. Hvis det ikke fungerer, må du kanskje ha avløpet augured. Etter at problemet er løst, kan enzymbaserte avløp rengjøringsmidler bidra til å holde et problem avløp flyter lett.