Hovudside

Slik installerer Enhver Wood Fence

by Walther

Slik installerer Enhver Wood Fence

Installere en attraktiv tre gjerde med disse enkle instruksjonene.

Bruksanvisning


•  Det første du må gjøre er å finne din eiendom linje. Det kreves av kode som du må ha minst 24 "fra eiendommen linjen (på din side) og gjerdet høyde kan ikke overstige 6 '. Vennligst sjekk din lokale koder for verifisering.
Etter at du har funnet din eiendom linje, måle på din hage fra linjen minsteavstanden gjerdet må være på din eiendom. Hamre en eierandel i mot huset. Mål og hamre en eierandel i hvor du vil at gjerdet for å kjøre. Knyt en streng linje mellom de to, og du har din gjerdet.

•  Nå grave et hull for ditt første innlegg minst 3 'dyp. Dette er for å unngå menneskemengden fra isen eller synker fra vanninntrengning. Når du har din hull gravd ut, slipp den ene enden av innlegget ditt i hullet. Bruker du nivå å lodde innlegget. Forsikre deg om at innlegget er rett mot linjen når lodd og legge skitt til hullet pakking skitt med slutten av spade og foten. Det anbefales ikke til konkrete gjerdestolper i grunn av konstant jord bevegelse. Du vil lett kunne justere din gjerdet som det aldre forlenge levetiden på gjerdet.

•  Ta første gjerde panel og finne ut hvor langt opp fra bakken du vil at det skal være. Nå tar en 2x4, måle opp avstanden du valgte for bunn gjerdet høyde, gjøre en mark og linjen som markerer opp med bunnen av gjerdet. Sett noen skruer for å holde 2x4 på plass og stå gjerdet panelet opp.

•  Nå tar gjerdet panel til ditt første innlegg og legge det i innlegget, ved hjelp av ditt nivå til din klan vedlegg. Bruk galvaniserte skruer for å unngå ruster skruer. 2x4 har satt høyden av gjerdet og posisjonen for den nye stolpe. Gjenta trinn 2 deretter trinn 3 til du er på det siste innlegget. Ferdig med siste innlegg og se ned gjerdet. Det skal være helt rett og det bør være alle i samme høyde. Nå avskåret toppen av innleggene slik at de er alle like. Bruk en bajonettsag og deretter gå over lett med 100 sandpapir.

Gratulerer! Du er ferdig med å installere et gjerde.

Tips og advarsler


  • Hvis landskapet forandrer i skråning, kan du rave høyden på gjerdet for å matche landskapet til et punkt. Dette krever en rekke legg lengder og er svært utfordrende.
  • Sjekk din lokale kommune for koder og krav for fekting i ditt område.