Hovudside

Hvordan å opprettholde Wooden Clapboard Siding

by Walther

Wooden clapboard ytterkledning er en tradisjonell type ytterkledning for boliger. Det er installert horisontalt på utsiden av en bygning, og er overlappet slik at den danner en værbestandig barriere. Det er viktig å holde tre clapboard ytterkledning i god stand til å beskytte hjemmet ditt. Over tid maling på din clapboard ytterkledning vil begynne å bli forvitret og krever et nytt strøk med maling. Repaint forvitret områder av clapboards som trengs for å opprettholde din Fasader og holde den i god stand.

Bruksanvisning


•  Inspiser ytterkledning for eventuelle områder av forvitret eller slitt maling. Pensle eventuelle områder som er forvitret eller slitt med en stålbørste for å fjerne løs maling eller rusk fra overflaten. Børste alltid i samme retning som korn av tre.

•  Skrap forvitret og slitt område med en malingsskrape for å fjerne løs maling som kanskje ikke har kommet ut med stålbørste. Skrape i samme retning som treet.

•  Sand de skrapt områder av ytterkledning med en fin-grus pussekloss for å blande overflaten av tre med den omkringliggende maling. Sand med tre korn lett inntil skrapt områdene er glatt.

•  Pensle et jevnt lag med primer over alle pusset områder av ytterkledning som har bart tre. Forlate områder som har tre finish på dem urørt. Den eksisterende finish vil fungere som en primer. Bruk en nylon / polyester profesjonell karakter pensel til å påføre primer. La primeren tørke i minst fire timer.

•  Påfør et jevnt lag med matchende utvendig maling over de områdene som du jobbet med å bruke en nylon / polyester profesjonell karakter pensel. La malingen tørke i fire timer og påfør et lag.

Tips og advarsler


  • Inspisere ytterkledning sesong å holde finish på dine tre clapboards godt vedlikeholdt.
  • Bruk vernebriller ved tilsyn på tre clapboard ytterkledning for å bidra til å forhindre skader.