Hovudside

Hvordan bygge en Interior Floor Trap Door

by Walther

Hvis du bor i et lite hus, kan du øke gulvplass ved å fjerne en trapp som går til en sjelden brukt område, for eksempel en krypkjeller eller en kjeller. Ved å erstatte en trapp med en lemmen, kan du opprettholde tilgang til området, men få mer nyttig plass i ditt hjem. Et riktig installert lemmen er nesten usynlig, men det skal brukes når det er nødvendig.

Bruksanvisning


•  Skjær en 12-by-12-tommers hull gjennom gulvet i sentrum av stedet der du planlegger å sette lemmen.

•  Bruke dette hullet som et tilgangspunkt, definere retning og plassering av gulvbjelkene under gulvet. Størrelse og orientere lemmen hullet slik at dens sider er skåret gjennom sentrene av bjelkene.

•  Sett bladet på en sirkelsag til en dybde som tilsvarer tykkelsen av gulvbelegget. Skjær ut hull med sirkelsagen.

•  Mål avstanden mellom de indre flater av bjelkene. Skjær to stykker av 2-av-6-tommers planker til denne lengde. Installere disse to stykker mellom bjelkene, slik at deres sentre er direkte under kanten av hullet. Gå inn i kjelleren eller gjennomgå plass og kjøre to 3-tommers-lange skruer gjennom bjelkene og i hver ende av disse 2-by-6 planker. Du har nå et hull i gulvet med en støtteramme under den på alle fire sider.

•  Skjær et stykke av 3/4-tommers finer til en størrelse som er 1/8 tomme mindre enn bredden og lengden av hullet i gulvet. Test passe stykke kryssfiner i hullet.

•  Skjær to hakk for hengsler på den ene siden av kryssfiner, og på de tilsvarende steder på kantene av hullet i gulvet.

•  Skru hengsler på stykke kryssfiner og på kanten av hullet i gulvet.

•  Installer en innfelt trekke inn i enden av lemmen på motsatt side av hengslene. Bor et hull diameteren på pull montering, passer det trekke inn i den og skru den på. En innfelt trekk omfatter en hengslet ring som sitter i et beslag som er festet til treet. Når den ikke er i bruk, er det i flukt med overflaten av gulvet. Når du trekker på ringen, strekker det fra gulvet og du kan løfte lemmen.