Hovudside

Hvordan få Dry Primer Off av Laminat Wood Floor

by Walther

Hvordan få Dry Primer Off av Laminat Wood Floor

Mange huseiere installere laminat gulv for sin holdbarhet og lett å rengjøre overflaten. Laminatgulv er en fiberplate-core gulvmateriale med en dekorativ melamin dekker, ferdig med en slitasje og motstandsdyktig flekken klart lag. Påføre primer til en vegg er et nødvendig skritt når du begynner et maleri prosjekt. Drips, søl og spruter kan lande på en ubeskyttet tre laminat gulv. På grunn av arten av den beskyttende, ikke-porøst topplag, har primeren vanskelig for binding.

Bruksanvisning


•  Fukt en nylon skurerondell med vann. Skrubb tørr primer flekken. Tørk overflaten ofte med en tørr fille for å plukke opp bitene og primer og fuktighet. Fortsett å skrubbe primer flekken med nylon skurepute og tørk av med en fille før primer flekken forsvinner.

•  Hell nok babyolje over primer for å dekke det. La oljen sitter i 10 til 15 minutter. Skrubb flekken med en nylon skurepute til flekken forsvinner. Tørk opp babyolje med en fille. Strø mel over babyen oljen til å absorbere den oljeaktige rest. Feie opp mel og tørke gulvet med en fuktig klut.

•  Skrap tørket primer unna med en plastskrape til du fjerner alt av primeren. Unngå å bruke metallskraper som de kan huljern og riper i laminat gulvet og etterlate varige skader.

•  Dypp hjørnet av en myk fille i aceton. Gni primer flekken med aceton inntil primer-flekken er ikke lenger synlig. Dypp ulike deler av fille inn i aceton og skrubbe flekken for å unngå å omfordele primer. Fukt en ren klut med vann og tørk stedet for å fjerne aceton rester.

•  Påfør et tynt lag med rødsprit over den tørre primer flekken med en pensel. La denaturert alkohol forbli på primer flekken i tre til fem minutter. Gni primer flekken med en myk klut inntil alle primeren kommer av laminatgulv.

Tips og advarsler


  • Legge tarps enn tre laminat gulv før påføring primer.
  • Unngå å bruke all-purpose rengjøringsmidler på laminatgulv, fordi de kan legge bak seg en vanskelig å fjerne kjedelig film.
  • Ikke bruk slipemidler på tre laminatgulv, som de vil lage riper i gulv overflaten.