Hovudside

Hva Colors Gå Sammen Når Maleri Med Gray?

by Walther

Hva Colors Gå Sammen Når Maleri Med Gray?

Selv grå er vanligvis ikke det første valget for indre eller ytre fargevalg, fargen i alle dens nyanser gir en beroligende og kjølende effekt, og på grunn av sin nøytralitet det fungerer godt med andre mer levende farger. Gray fungerer godt som en primær hovedfarge, så vel som en sekundær valg for trim.

Dark Brown eller sjokolade


En lettere grå på kjøkken gir følelse av renhet, og når den brukes som den primære fargen på veggene lett utfyller mørk brun eller sjokolade-farget skap. Rustfritt stål apparater (som kjøleskap og ovner) utfyller grå kjøkken vegger, som gjør lettere tregulv som bambus.

Fløte og Purple


Krem trim i oppholdsrom utfyller grå vegger, med begge disse beroligende farger styrke mørkt tre eller teppebelagte gulv. En tredje levende lilla farge vil skille seg ut i kontrast, enten som en del av maling ordningen eller som et materiale som dekker (for eksempel tepper, sofaer og puter).

Sølv


En medium nyanse av grått på vegger forbedrer sølv og kan være en del av maling fargevalget selv eller gjennom møbler. En mer gotisk utseende er opprettet med metalliske eller rustfritt stål ornamenter og lysestaker.

Gul


Medium eller lys gul malt trim med grå vegger skaper en kontrast mellom ro og stimulering, og er egnet for både oppholdsrom og soverom. Flere pastell gulfarger kan også bli introdusert inn i rommet gjennom maling, gardiner, puter og til og med blomster.