Hovudside

Semi Gloss Paint Forberedelse

by Walther

Semi Gloss Paint Forberedelse

Halvblank maling er en av de dyreste og lengre varige alternativer for tungt brukte områder. Denne type maling besitter en passende glans og vaskbarhet ikke finnes i andre malingstyper. Det er også motstandsdyktige mot elementer av slitasje som sot, skitt og olje, noe som gjør det til et ideelt materiale for kjøkken og bad. Før påføring halvblank maling, forbereder maling, kan overflaten og andre nødvendigheter føre til bedre resultater.

Innkjøp


Sørg for at en tilstrekkelig mengde maling er kjøpt og forberedt for maleriet jobben. Dette er viktig når halvglanset må blandes med andre typer av maling for å oppnå en bestemt glans eller glans. Prøver å duplisere glans kan være uhåndterlig når mengden av maling ikke er bevilget riktig. Å anslå hvor mye du trenger, måle den plassen du ønsker å male og regne det i kvadratmeter. Vanligvis, en gallon av maling dekker 300 til 400 kvadratmeter. Dette anslaget er imidlertid gjelder grunnede og godt preparerte flater uten pynt eller spor. Overflateforhold og design spiller også en rolle i hvor mye maling som en overflate kan trenge. I tillegg må du huske å doble det beløpet du trenger hvis du skal bruke to strøk med maling. For å få en mer nøyaktig vurdering av hvor mye maling du vil kreve, ofte er det best å spørre en ansatt hos din lokale maling butikken.

Blande Paint


Sørg for at malingen er godt blandet. Start med å helle av flytende tynn maling på toppen i en egen beholder. Enhver masse som legger seg på bunnen av malingen bør omrøres og blandes inn i resten av malingen med en åre. Deretter sakte og forsiktig blande i den tynne malingen som ble tatt ut i første omgang, med padle går i åttetall. Helle maling fra en beholder til en annen et par ganger for å oppnå ytterligere blanding og jevn tykkelse.

Blanding med andre Maling


Oppnå ønskede farger ofte innebærer å blande semi-gloss maling med andre typer. Dette er gjennomførbart så lenge basen forblir konsistente - vannbasert maling bør blandes med vannbasert maling, og oljebasert maling bør blandes med oljebasert maling. Også, ved blanding med en gammel maling, sile ut eventuelle forurensninger ved å la en liten del av vindusskjerm til å flyte ned og bærer klumper eller smuss ned i malingen kan bunnen som malingen i kan reduseres gradvis. Ved blanding av to forskjellige farger, bland en liten mengde først for å se om det endelige resultatet vil være den fargen du ønsker. Få en større beholder og hell i første maling. Gradvis legge neste farge, med samme blandingsteknikk som ovenfor.

Semi-Gloss Paint Applications


Generelt, maling produsenter produsere oljebaserte interiør semi-gloss maling som besitter mer glans enn interiør lateks semi-gloss maling. Trim og treverk er ideelle overflater for å bruke semi-gloss maling på. Kan brukes halvblank olje eller latex maling på stua treverk, mens treverk på kjøkken trenger halvblank oljemaling. Bruk halvblank latex maling på kjøkkenvegger. For bad, bruke spesielle semigloss maling som er motstandsdyktig mot mugg, fukt og mugg. Sørg for at overflaten er tørr, kjedelig og ren før påføring. En primer må brukes på en vegg som blir malt for første gang, mens en pre-malt vegg må vaskes grundig med vann og oppvaskmiddel før de skylles av helt med vann. Så tørt før maling.