Hovudside

Birdcage Rescreening Instruksjoner

by Walther

Et basseng kabinett - også kjent som et fuglebur - holder flygende rusk, pinner, blader, insekter og dyr fra å komme inn bassengområdet. Noen mennesker også stole på basseng bur for å gi en følelse av privatliv. Kabinetter vanligvis er tre eller metall rammer dekket med en enkel skjerm, lik den som finnes inne i en skjerm dør. Fuglebur kan bli ødelagt som følge av kjæledyr, vær og mer, og de kan kreve rescreening på enkelte punkt.

Bruksanvisning


•  Løft enden av skjermen spline ut av sporet, og trekk den gamle eller skadet skjermen fra rammen.

•  Mål dårlige paneler med et målebånd. Deretter klippe ut biter av en matchende størrelse fra den nye skjermen roll. Tilsett ca 1/2 tommers til endene til å forlate et lite slingringsmonn. Skjær den nye skjermen spline å matche samme størrelse som den du fjernet.

•  Spør en venn til å holde det nye panelet foran skjermen rammen. Bruke spline redskap, skyver den ene enden av spline inn på skjermen, og skyv den inn i rammen groove. Du kan tillate deg selv en 1/2 tommers eller så på toppen for å utrydde senere.

•  Skyv spline i rammen groove med å trykke på skjermen. Jevne ut eventuelle ujevnheter i rammen. Ved hjelp av en saks eller en kniv, skjære av overflødig materiale.

•  Gjenta denne metodikk for resten av panelene som skal screenet på nytt.