Hovudside

DIY Nattbord Maleri

by Walther

DIY Nattbord Maleri

Hvis du har en gammel nattbordet med en sprukket eller avskallet maling jobb, eller hvis du er lei av nattbordet ditt farge, kan du enkelt forynge dette ofte oversett møbel med et nytt strøk med maling. Heldigvis trenger du ikke å være ekspert maler for å fullføre dette prosjektet. Med gode forberedelser, og en liten albue fett, kan du lage en holdbar, attraktiv finish for nattbordet ditt som vil lyse opp soverommet og forlenge levetiden på sengen møbler.

Bruksanvisning


•  Plasser nattbordet på et tøystykke eller presenning for å gjøre opprydding enklere. Sett på en støvmaske og vernebriller.

•  Monter en palme slipemaskin med 100-sandpapir. Sand alle nås overflater, holde sander beveger seg i en sirkulær bevegelse for å unngå å brenne nattbordet. Sand vanskelige å nå steder for hånd, og tørk nattbordet med en tørr klut eller børste. Gjenta slipeprosessen med 150-sandpapir og tørk nattbordet ren når du er ferdig.

•  Prime nattbordet med spray-on latex primer. Hold munnstykket om en fot bort fra overflaten, og spray første strøk veldig lett. Tillate nattbordet for å tørke i en time, og deretter bruke to strøk med primer. La nattbordet tørke i en time etter hver påføring av primer.

•  Mal primet nattbordet med semi-gloss latex maling. Rør malingen godt før påføring. Påfør en veldig tynn første strøk så primeren fortsatt viser gjennom. La malingen tørke i en time. Påfør to flere tynne strøk, slik at malingen tørke i en time etter påføring hvert strøk.