Hovudside

Deler av et gummitre

by Walther

Deler av et gummitre

Den hardføre gummitre (Guttaperkatre) er en langsom dyrker som er lett å dyrke i hjemmet hage og landskaps dine prosjekter. Mellom 40 og 60 meter i høyde, har gummitreet et tett overhead baldakin av blanke, grønne blader som gjør det til et attraktivt skygge treet. Alle deler av et gummitre kombineres for å gi treet et karakteristisk utseende som skaper visuell og praktisk appell.

Takkete bladene


Gummi treets blader viser taggete kanter i en alternativ mønster, betyr at de ikke stiller opp på hver side av stammen. Bladene har en lang, oval form i området mellom 4 til 8 inches i lengde. Bladet bladet vider til 2 til 4 inches med en dyp grønn farge. Gummitreet er løvskog, men bladene endrer ikke fargene i høst.

Uanselige blomster og frukt


I april, små brune blomster blomstre i klynger på de mannlige trær eller i enkle blomster på kvinnelige trær. Blomstene har en grønnaktig kastet til dem når det er fullt blomstret. Blomstene slå inn flate, ovale frø som når 1 til 3 inches i lengde. Frøene er ikke kjent for å tiltrekke dyreliv.

Sterk stamme og greiner


Grener av gummitre er holdbare og svært støtsikre, med en erigert skjema. Barken er brun eller grå i fargen, strukturert med tydelige furer og rygger som gir den en forvitret, mønstret utseende. Grenen baldakin av gummitreet vokser så bredt som 50 meter på det tykkeste, med tett løvverk som gir mye skygge.

Gummi Sap


Saft av gummitre, som navnet spår, kan gjøres om til gummi. Tapping inn i den tette bark av gummitreet, er imidlertid en kostbar og komplisert prosess som anses å være for kostbare til å være av kommersiell bruk. Sap vises hvis du rive et blad, bryte en gren eller skrelle barken av gummitre. Sevjen selv er trevlet og svært fleksibel i tekstur, følelsen som tynn plast for å ta på.