Hovudside

Utendørs trappetrinn alternativer

by Walther

Utendørs trappetrinn alternativer

Trappetrinn er materialet som brukes til å dekke hele eller en del av en trapp trinn, og deres viktigste formål er å skape en sklisikker overflate. Trappetrinn er avgjørende for utendørs trapp sikkerhet fordi utvendig trinn er utsatt for å bli glatt som følge av regn og snø. Påføring trappetrinn er en ganske enkel prosess som du kan oppnå i en enkelt ettermiddag med en rekke trapp materialer.

Gummi


Gummi trappetrinn fungere godt med tre trinn fordi trådene er flat med en glatt underside som legger jevnt over et trinn med en overhengende leppe som holder slitebanen på plass. Bestille trådene for å imøtekomme størrelsen på hvert trinn, og klippe av noen overhengende kanter av slitebanen. Påfør en utendørs gummi lim til et rent, tørt og glatt skritt og legge slitebanen. Fjern eventuell tilgang lim som gjør sin vei ut fra under slitebanen før limet tørker helt.

Glassfiber


Glassfiber utendørs løpebaner er egnet for en rekke flate overflater, inkludert metall og tre, fordi denne type slitebanen bruker skruer for å holde den på plass. Glassfiber såle er tilgjengelig i rekke styrker med en fin tekstur for barfot utendørs aktivitetsområder, som bassenger, og en grov bot for høy trafikk konstruksjon foten trafikk. Fjern eventuelle rester fra trinnene, må du justere glassfiber slitebanen og holde den godt på plass under boring den inn i skrittet.

Metall


Metall anti-slip utendørs trappetrinn er ideell for utvendige trapper i fellesområder fordi trådene er tilgjengelig i en rekke farger, som varsler fotgjengere å være forsiktige med å bruke trappene. Velg løpebaner som passer de utendørs trapper nettopp fordi kutte denne type tråd uten riktig utstyr vil forlate skarpe eller bulged kanter. Lag en glatt overflate for å søke slitebanen, bruke en metall lim og sikre slitebanen på plass med skruer.

Anti-Slip Tape


Påføre en anti-skli tape til utendørs trapper er en av de enkleste løsningene for å skape en utvendig trappetrinnene som er motstandsdyktig mot vær og vind. Tapen fungerer godt på en rekke overflater, inkludert tre, metall, stein og betong. Men dette mønsteret krever også den mest ren overflate for vedheft så rense trappa grundig og la tørke helt. Påfør anti-skli tape og trykk godt, så tetningsmasse møter trapp konsekvent gjennom hele lengden av båndet. Tillate obligasjonen tørke i 72 timer.