Hovudside

Badekar Drain Valve Reparasjon

by Walther

Badekar Drain Valve Reparasjon

Når du tar en lang, avslappende boblebad og merke vannstanden faller, er det på tide å betjene tappemekanismen. Karet propp består av en tung messing stempel koblet til en hendel inne i karet ved hjelp av en innstillbar kobling. Demontering av enheten kan være vanskelig hvis sammenhengen mellom stempelet og spaken seg fast, men du kan vanligvis arbeider det fri uten å forårsake skade - og det tar bare noen minutter å rengjøre proppen, justere hydraulikk og re-montere enhet.

Bruksanvisning


•  Legg en gummi bad matte eller håndkle over karet utløp for å hindre at noen skruer fra å falle i. Fjern de to skruer på hver side av dreneringsspaken med en stjerneskrutrekker.

•  Trekk spaken frontplaten forover til du føler motstand og løft den opp for å trekke den sammenhengen og stopperen fra karet oveløp. Du må kanskje bøye båndet frem og tilbake før den glir ut.

•  Hell 2 eller 3 ts. av krystall renne renere i badekaret oveløp. Krøll leppe av et pappbeger og bruke den til å helle den anbefalte mengden vann inn i hullet for å løse opp krystallene.

•  Bløthydraulikk og stopper i hvit eddik i 10 minutter for å løsne noen gunk og hardt vann innskudd som er belegg stopperen. Skuring pluggen overflaten med en klump av stålull og pusse sammenhengen ren med en stiv neglebørste. Skyll delene i rennende vann og smøre et tynt lag med vaselin over stopperen.

•  Hell tre eller fire kopper rent vann i badekaret overløp å skylle ut i avløp renere. Sjekk og stram låsemutteren på gjengejusteringsstangen med en liten skiftenøkkel hvis det har løsnet. Mate stopperen og trepunktshydraulikk tilbake i karet oveløp og erstatte de to frontplateskruene fjernet tidligere.

•  Arbeid spaken frem og tilbake for å teste sammenhengen og stopper handlingen. Hvis du føler deg litt slakk når spaken er i lukket posisjon, er sammenhengen for lang.

•  Fjern hydraulikk og løsne den nedre låsemutteren på gjengejusteringsstangen med skiftenøkkel. Bruke skjønn for å forlenge stanga den nødvendige mengden ved å skru den øvre delen ned en tur eller to før du strammer både lock-nøtter og re-installere mekanismen.

•  Slå avløpet ved å flytte spaken til lukket posisjon. Fyll badekaret med om lag 3 inches av vann og markere vannstanden på siden med et fett blyant. Vent 15 minutter for å sikre at avløpet ikke lekker.

•  Fjern stopperen og kobling hvis du oppdager en lekkasje. Løsne det øvre låsemutteren på den gjengede justeringsstangen og forlenge bindingen ved å dreie den øvre seksjon mot urviseren 1/2-sving. Stram begge lock-nøtter før fôring mekanismen tilbake i hullet og sikring av overløp frontplaten.

•  Fyll badekaret og test for lekkasje som beskrevet. Gjenta ved å forlenge den sammenhengen en annen 1/2-sving hvis det er nødvendig.