Hovudside

Hva er årsaken til Paint til Bubble Fra gipsvegger?

by Walther

Hva er årsaken til Paint til Bubble Fra gipsvegger?

Maling kan boble fra gips for en rekke årsaker. Varme, vann, tilstanden til gips, og selv den type maling kan føre til bobler eller "blisters" forming. De kan vises med en gang eller kan ta år å dukke opp. Å vite årsakene til boblende og tar skritt for å eliminere dem før maling kan bidra til å holde maling blemme fritt.

Dirty Surface


Alle utenlandske stoff på overflaten av gips som du male over er en potensiell blemme, som omfatter alt fra støv og skitt til restene av et gammelt strøk maling. Som den nye malingen tørker, krymper den. På en klar overflate dette skaper en stram, selv forsegle med gips. Hvis overflaten har noe på det, men vil krympingen føre forurensningen til å trekke bort fra overflaten, slik at du med en blemme. Fjerne gipsen av alt rusk før du begynner.

Hete


Utsette tørke maling for varme eller male på en varm overflate kan forårsake bobler. Direkte sollys, for eksempel, kan føre til utsiden lag av maling for å tørke mye raskere enn på innsiden. Varmen fra overflaten og deretter fordamper noen av de kjemikalier av det indre lag av maling, men med det ytre lag tørr, har dampen noe sted å gå. Unngå disse boblene ved å male overflaten når det er kjølig og maleri når overflaten er ikke i direkte sollys. Også fjerne eventuelle varmekilder fra området hvis mulig.

Fuktighet


Male et fuktig overflate eller utsettes for fuktighet før den er helt tørket kan også føre til blemmer. Når malingen tørker, holder fuktigheten det ikke fester seg til gips. Disse boblene er ofte fylt med vann som fuktighet er fanget under pelsen av tørket maling. Fuktighet kan også føre til at malingen tørker ujevnt, noe som betyr at selv om en del av pelsen tørker, blir den krymper og trekke bort fra de deler som ikke tørker så raskt, noe som fører til en ujevn boblet utseende.

Type Paint


Selv om du unngå fuktighet når du maler, kan den type maling du bruker være utsatt for bobler og blemmer selv etter tørking, noe som skyldes den naturlige fuktigheten som siver gjennom de fleste overflater, særlig de på en yttervegg av hjemmet. Oljebasert maling er brukt for sin vanntett forsegling, men også felle denne fuktigheten i. Når fuktigheten siver gjennom overflaten, kan det føre til bobler i malingen. Latex-basert maling puster mer og er mindre utsatt for fukt forårsaket bobler.