Hovudside

Min Juniper busker er Turning Brown

by Walther

Ofte brukt som landskaps aksenter, einer er tilpasningsdyktige busker som krever svært lite omsorg. Disse barskog evergreens produsere fjærlett nåler i nyanser av grønt og blått, og tåler korte perioder med tørke. Selv tolerant, einer busker er utsatt for sykdom på planter og råte sykdommer, som resulterer i brune nåler og hemmet vekst. Dårlig vedlikehold og usunn jord miljøer vil også raskt nød einer busker.

Blight


Phomopsis og Cercospora sykdom på planter er de vanligste Blight sykdommer blant einer arter. Disse sykdommene forårsaker gradvis nedbryting av bladverket, noe som resulterer i bruning av nålene samt dieback og defoliation. Mens Phomopsis Blight infeksjoner målrette de yngre nåler først, Cercospora Blight infeksjoner begynne med de modne nåler.

Rot


En jord-borne sykdom, infiserer Phytophthora rot råtne einer busk gjennom sine røtter. Denne sopp sykdom rettet mot shrubâ € ™ s karsystemet, forårsaker en gradvis nedbrytning og forråtnelse av systemet. Det infiserte systemet blir ute av stand til å transportere vann og næringsstoffer til einer nåler og greiner. De sultet nåler blir brune og wilt fra mangel på næringsstoffer.

Miljø


Selv om einer er en tørke-tolerant busk, det krever dype og ganske vanlige vanning for beste helse. Einer som stadig sultet av vann og næringsstoffer vil vise tydelige tegn på stress, inkludert defoliation, bruning og vekst stunt. Over-vanning fører også plager i einer, som denne busken er intolerant av "våte føtter." De mettede røtter og varme, våte jord fremme utviklingen av råte infeksjoner.

Behandling


Hvis einer busken har begynt å brun, er det viktig å iverksette umiddelbare tiltak for å bevare den generelle helsen til busk. Busken bør beskjæres for å fjerne alt av bruning, potensielt infisert løvverk. Spray einerbusker grundig med en soppdrepende behandling designet for eviggrønne trær. Følg alltid instruksjonene på pakken for sikker bruk.

Forebygging


Tynne den einer shrubâ € ™ s interiør grener for å øke luftsirkulasjonen og sollys som strømmer gjennom einer. Dette luftet interiør reduserer soppspore utvikling innen busk og reduserer muligheten for skadelige infeksjoner. Hold alltid shrubsâ € ™ plante områder fri for defoliation, da dette bidrar også til å redusere forekomsten av soppsporer. Fjerne ugress fra planting området som de dukker opp så busker ikke er tvunget til å konkurrere om sine næringsstoffer.