Hovudside

Tall Window Treatment

by Walther

Tall Window Treatment

Høye vinduer gjør mer enn å legge sollys og større visninger enn vanlige vinduer, de også legge til et snev av drama til rommet. Høye vinduer også gjøre en liten plass ser større enn det egentlig er. De riktige vindu behandlinger for høye vinduer innebærer å bruke materialer og design som forbedrer sin naturlige skjønnhet, ikke overdøve den.

Shiffon


Tenk rene stoffer for høye vinduer. Shiffon vil gi en ferdig utseende uten å distrahere fra skjønnheten så tung draperi stoff makt. Prøv faste, hvite eller pastell shiffon, med et jernteppe stang og enkle finials. Eller vurdere en brodert ren stoff, med en enkel svingete vintreet eller tynn rulling utforming i gulltråd for en formell stue. For et soverom, vurdere hvite shiffon med en prikket sveitsisk mønster eller en pastell rosa med en hvit prikk broderi.

Skodder


Installere sett med plantasjen skodder, ett sett for den øverste delen av vinduene, ett sett for bunnen. Male vinduskarmene hvite og kjøpe hvite skodder, som vil lyse opp plassen selv om natten, eller på andre tidspunkter når skodder er stengt. Fordelen med plantasjen skodder er deres evne til å gi ikke bare et attraktivt, ferdig utseende, men de også tilby deg mer kontroll over flyten av lys inn i rommet. Du kan også la den øvre sett skodder åpne, og samtidig la den nedre sett stengt for personvernet i løpet av kvelden.

Woven Naturals


Velg vevde naturlige stoffer laget av bambus. Disse naturlige skygge materialer er også kjent som vevde skogen. Vurdere den store variasjonen, i en nyanse som fungerer med rommets innredning. Lag en ferdig utseende ved å legge et solid farge grensen. Du kan sy en på deg selv, eller du kan bestille dem med en kant. Eller velg en farge vevd tre skygge, og legge til en liten, pen Valance på toppen. Velge en to-farge stoff med en farge som matcher, eller i det minste komplementer, det vevd materiale.

Valances


Hvis du ønsker å forkorte lange utseende på høye vinduer, plasserer en Valance på toppen. Velge en gardinbrettet er lang nok til å dekke de første 12 inches av vindusrammen. Henge et sett med shiffon under Valance. Hvis du liker utseendet på en masse stoff, henger fargede draperier som passer din innredning. Hvis du gjør det, kan du bruke en Valance laget av en utskrifts stoff med en solid farget drapere. En annen mulighet er å legge til en polstret gesimsen. Dette vil skape en mykere look, spesielt hvis du bruker en pastell stoff. La den nederste delen av vinduet nøytrale, og legge til en berg skygge i en pastellfarge. Valances og gesimser vil holde rullen skyggen ute av syne i løpet av timer når du ønsker å slippe inn mest mulig lys.