Hovudside

Hvordan velge et passende Sump Pump

by Walther

Hvordan velge et passende Sump Pump

Sump pumper er enheter som brukes til å holde vannet ute av kjellere. Uten en installert sump pumpe, kan vannet langsomt heve seg over bakkenivå og føre til en flom i huset. Avhengig av budsjettet og andre faktorer, kan det være lurt å velge mellom to hovedtyper av sump pumper, nedsenkbare og pidestall.

Bruksanvisning


•  Bestem hvor du vil plassere sump pumpe. Gå med en nedsenkbar sump pumpe hvis du ønsker å ha en pumpe som fungerer under vann. Fordelen med en neddykket arbeider motor er at hele enheten vil være ute av syne, og vil være lydløs i dine ører. Hvis du ikke ønsker å ha en sump pumpe som ligger helt under vann, og deretter gå med en pedestal sump pumpe. En pidestall sump pumpe motor fungerer utenfor vannet pit.

•  Vurdere risikoen for å erstatte en sump pumpe. Sump pumper er dyrt, og du vil ønske å forberede for alle typer skader som kan skje fra å bruke en. Nedsenkbare sump pumper operere under vann, noe som betyr at dersom den operative bryteren mislykkes, vil det kreve at du fjerner hele pumpen ut av under vann pit for en komplett utskifting. En pidestall pumpe bruker en float-aktivert bryteren. Bryteren slås på når vannet stiger til toppen av flottøren, holder vannet ned og forlater bryteren på et tørt sted. Hvis driftsbryteren svikter, er det mulig å reparere bryteren og spare deg bryet med å måtte ha pumpen helt erstattet.

•  Arbeid med budsjettet. Bestem deg for hvor mye du er villig til å bruke og hvor ofte du ønsker å erstatte en sump pumpe. Nedsenkbare sump pumper er dyrere fordi de bidrar til å redusere støy, er ute av syne og er tryggere hvis det er barn i huset. Deres prisen varierer fra ca $ 100 til $ 600, og de siste 5 til 15 år. Pidestall sump pumper er billigere som de er mer støyende og ikke har evnen til å operere under vann. De varierer fra $ 60 til $ 200, men har en levetid på 25 til 30 år.

Hvis du ikke ønsker å ha en støyende kjeller og har penger, gå med en nedsenkbar sump pumpe. Hvis du ikke bryr deg om støy, ønsker å ha muligheten til å reparere pumpen lett hvis nødvendig, og liker ideen om å spare en masse penger i det lange løp, gå med en pedestal sump pumpe.