Hovudside

Kan Blue Point Juniper plantes i nærheten av et hus?

by Walther

Blue Point er en kultur av kinesisk einer (Kinesisk einer) ofte vokst til å skape en hekk eller skjerm i et landskap. Med en oppreist form, kan det dyrkes nær et hus, selv om rikelig plass er nødvendig for busken å vokse til sitt fulle potensial.

Størrelse


Legge til 6 til 10 inches av ny gren tips vekst årlig, modnes Blue Point einer på 10 til 14 meter høye med en bredde på 5 til 8 meter. Det er bredest ved anlegg base, og smalner av til en bred, løs punkt øverst.

Avstands Betraktninger


Å hindre grener og røtter fra raskt å kjøre inn i et hus fasaden eller foundation, plante denne einer ikke nærmere enn 5 meter til huset. Dette er målt fra busk bagasjerommet til stiftelsen bunntekst. Hvis det er en overliggende takfot eller bjelkelaget, øke denne avstanden så busken ikke vil vokse inn i takfot som det får høyde.

Advarsel


Kinesiske einer fungerer best i full sol eksponeringer i en frodig, fuktig, men godt drenert jord. Ikke plante Blue Point i en skyggelagt fullt seng, og heller ikke i en sone hvor regnvann fra taket regnskyll og etterlater en soggy, våt jord. Våt jord oppfordrer råte og andre soppsykdommer.