Hovudside

Verktøy for å plukke et soverom dørlås

by Walther

Verktøy for å plukke et soverom dørlås

Plukke et soverom dørlås kan være rask og enkel eller lang og vanskelig. Starter med en enkel metode før du prøver mer komplekse de kan spare tid og frustrasjon. Plukke en lås kan kreve verktøy som ikke er veldig vanlig, men de er nyttig å ha for hånden hvis du noen gang låst ut av rommet ditt.

Kredittkort


Noen interiør dørlåser er så enkelt at et lite stykke plast, som et kredittkort eller ID, kan brukes til å plukke dem. Du bare må skyve kredittkort inn i sprekken mellom døren og karmen, like over låsemekanismen. Så du skyver ned kredittkortet for å se om du kan antyde det mellom låsen og hvor låsen er satt inn i rammen. Hvis du kan, bør døren glir lett åpen.

Picks


En lås-plukking pick er definert ved formen på hodet. Noen er spisse, vinket, sagtannet eller formet som en halv-diamant. Expert Låsesmeder vil være i stand til enkelt å fastslå hva slags pick er nødvendig, men for amatører det er et spørsmål om prøving og feiling. Kroken-formet pick er den vanligste årsaken brukes når du prøver å reise en individuell vannglass på en lås interiør gangen. Plukker må være tynn, slik at de kan bevege seg rundt i låsen uten å snuble tidligere tumblers, men sterk nok til å manipulere den neste vannglass i kø.

Momentverktøy


Et dreiemoment verktøyet lar deg legge trykk på pick slik at det kan slå låsen vannglass på riktig måte. Du bruker dem til å kontrollere mengden av kraft plukk setter på vannglass. Moment verktøy er ofte laget med en 90-graders sving som passer i nøkkelhullet og et lengre håndtak som du kan bruke til å søke makt. Moment verktøy bør være så tykk som mulig mens de fortsatt passer i nøkkelhullet. En lang håndtaket på en momentverktøyet er en positiv tilvekst.