Hovudside

Hvordan Cut en Lawn etter regn

by Walther

Hvordan Cut en Lawn etter regn

På en varm vår eller sommerdag kan du nesten se gresset vokser i løpet av en god regn. Når regnet stopper, mange huseiere ønsker å komme seg ut og klippe det for å hindre den fra å bli for høy. Du bør motstå trangen til å klippe gresset med en gang og vent til den tørke. Men hvis du ikke kan eller du ikke har tid, kan du klippe gresset når det er vått.

Bruksanvisning


•  Still gressklipperen blad på høyeste posisjon. Hvis du har en ridning gressklipper, plasserer dekk høyde på høyeste innstilling. Hvis du har en push klipperen, heve hjulet høyde med hjul justerbar. Dette vil redusere mengden av gress du klippe, men vil gi gresset en selv ser.

•  Konfigurer din klipperen å utnytte klipping eksos port og sørg for at den er fri for hindringer. Som et alternativ, fest gress klipping samler bag. Men ved å bruke side eksos porten er den foretrukne metode. Ikke bruk en mulch innstilling som legger gresset tilbake på bakken under klippeaggregatet; dette vil føre til at gresset til å klumpe seg og tette under klipperen.

•  Skjær den første raden med gress som du normalt ville. Men gå sakte nok til å holde klipperen motor fra bogging ned i det våte gresset. Du vet om motoren er bogging fordi det vil avta. Hvis klipperen blir sittende fast nok, vil det stoppe. Når motor myrer, bremser klipperen blad ned. Dette reduserer muligheten for at klipperen kuttet.

•  Overlapping hver påfølgende rad med 50 prosent. Dette vil bidra til å kutte gress skjøvet over av klipperen blad. Igjen, sørg for at du går sakte nok til å unngå at motoren bogging ned.

•  Stopp omtrent halvveis gjennom, slå av klipperen og sjekk undersiden av klippeaggregatet for gress oppbygging. Hvis du ser noen, skrape den av med en skrape. Gjenta dette trinnet når du har fullført klippe verftet. Vått gress vil råtne og føre til klippeaggregatet til rust.

•  Fjern klippe gress fra verftet med en rake. Tykke lag av vått gress kan ikke tørke og vil til slutt råtne.

Tips og advarsler


  • Sørg alltid for at knivene blir skarpe; Dette er spesielt viktig når du klipper vått gress siden vått gress har en tendens til å lene seg over i stedet for å stå rett der gressklipperen kan klippe det. Sløve kniver vil øke mengden av gress lener seg over.