Hovudside

Plant Planting & Bedding Care Instructions

by Walther


Utplantingsplanter kan være de ikke-treaktige flerårige og årlige blomster, samt grønnsaker du plante i hagen din. De vanligvis etablere raskt, spesielt hvis du starter dem fra barnehage frøplanter. Blomstene skape et fargerikt landskap tidlig i sesongen. En annen måte å diversifisere hagen din er å vokse en rekke grønnsaker. Velger å plante forskjellige stauder året etter for en annen effekt. Generelt, planting og stell av utplantingsplanter er enkle oppgaver, men alltid spørre barnehagen personalet om det er noe spesielt du bør vite om plantene du velger.

Bruksanvisning


•  Bryt opp bakken der du har tenkt å sette plantene dine to til tre uker før du kjøper frøplanter. Bruk en spade eller rototiller å dyrke jorden til en dybde på 6 inches.

•  Spre en 2-tommers lag av gjødsel eller annet organisk jord endring over vendte overflate. Kringkasting £ 2 slow-release, 6-6-6 gjødsel per 100 kvadratmeter på gjødsel lag. Innlemme organisk materiale og mates inn i jorden til en dybde på 6 inches med spade.

•  Rake sengen overflaten for en jevn planting området.

•  Dig hull i planting sengen for å imøtekomme spirene på samme dybde og bredde som de har vært økende i barnehage leiligheter.

•  Løsne røttene av spirene med fingrene. Transplantasjon av unge planter og fylle hullene med matjord.

•  Installer en soaker slange 2 inches fra bunnen av plantene. Vanne ettårige og stauder til rotsonen ved planting. Fortsett å vanne dem hver dag frem til spirene viser kontinuerlig vekst. På dette tidspunktet begynner å hydrat sengen når jordoverflaten tørker, men før plantene wilt.

•  Kombiner hånd luking med bioklipp å holde utenlandske vegetasjon ut av hagen sengen. Dekk til utmark rundt bunnen av plantene, inkludert soaker slange, med to inches av flis eller annen bioklipp materiale. Opprettholde mulch en eller to inches bort fra stilkene å hindre råte.

Tips og advarsler


  • Vokse utplantingsplanter i potter nedgravd i hagen til jord nivå. Fremgangsmåten hindrer jordbårne sykdommer, og det reduserer behovet for vann og gjødsel.