Hovudside

Hvordan lage en Floral Arrangement for en Bridal Arch

by Walther

Hvordan lage en Floral Arrangement for en Bridal Arch

En brude bue, eller arbor, er en vanlig funksjon i utendørs bryllup. Vanligvis, bruden og brudgommen stå under en mens de er gift. Du kan mote brude buer ut av tre eller metall. Det er vanlig å pryde en brude bue med en floral arrangement som koordinerer med resten av bryllupet blomster. En slik utsmykningen forsterker buen visuelle appell, og gir en følelse av overflod, og i noen tilfeller, duft til vielsen. Å gjøre en floral arrangement for en brude bue er en morsom og relativt enkel måte å forsterke skjønnheten og romantikk av et utendørs bryllup.

Bruksanvisning


•  Senk floral skum murstein i bøtta før den er grundig mettet.

•  Plasser floral skum murstein i buret, som vil legge murstein samtidig som det å bli penetrert med blomster og grønne.

•  Plasser stigen eller avføring under toppen midtre delen av buen. Ta tak rundt seks stykker av floral wire, holde på den innestengte floral skum og klatre stigen. Feste skummet til toppen midtpartiet av buen ved hjelp av wire. Skyv ledningen gjennom sprinklene i plast bur og vind den rundt buen, innpakning og vri den godt. Bli med i bur floral skum til buen med wire plassert på buret er høyre og venstre side og sin topp og bunn. Bruk så mange biter av ledningen som er nødvendig for å holde den floral skum tett og sikkert mot buen.

•  Velg flere biter av grøntområder. Trimme bitene til ønsket lengde. Sett grønne inn i floral skum. Plasser grønne på høyre og venstre side av floral skum, så vel som på sin topp og bunn. Legg grøntområder til forsiden av floral skum. For en grasiøs, drapering effekt, bruke lengre stykker av grøntområder på høyre og venstre side av floral skum. Tillate de lengre stykker til å henge ned, ekko formen på brude bue. Legg så mye grøntområder som nødvendig for å skape en full, frodig grunnlaget for blomstene.

•  Velg flere avskårne blomster. Trimme stilkene til ønsket lengde. Sett inn avskårne blomster inn i floral skum, ekko formen skapt av grøntområder. Posisjon lenger avskårne blomster på høyre og venstre side av floral skum for et mykt bue effekt. Deretter legge blomster til toppen, bunnen og fronten.

•  Se den floral arrangement fra en rekke vinkler. Forsikre deg om at skum er helt dekket med både grønt og blomster, og at ingen skum vil være synlig for bryllupet publikum.

Tips og advarsler


  • Opprette en floral arrangement for en brude bue på stedet, slik det er beskrevet i punktene ovenfor, er den mest effektive og idiotsikker metode, fordi du kan gjøre ordningen riktig størrelse og form for buen. Det er imidlertid mulig å utforme ordningen i et bur murstein av floral skum på forhånd, og deretter koble den til buen når du ankommer til bryllupet området. Med denne metoden, er det smart å ta med ekstra blomster, planter og saks slik at du kan eventuelt nødvendige tilføyelser og justeringer.