Hovudside

Slik starter Vegetabilske Planter i varmt vær

by Walther

Slik starter Vegetabilske Planter i varmt vær

Det finnes mange varianter av grønnsaker som foretrekker varme været over kaldt vær vekstforhold. Grønnsaker som vi vanligvis forbinder med sommer, for eksempel paprika og agurk, og grønnsaker som vi forbinder med høsten, for eksempel gresskar, aubergine og søtpoteter, alle trives når den startes i varmt vær. Med de riktige klargjøring, planting og pleie teknikker, kan du starte grønnsaker i varmt vær som vil være klar for innhøsting i sommer eller høst.

Bruksanvisning


•  Velg en planting plassering som gir mengden av solskinn som kreves for akkurat din grønnsak. Mange varme været grønnsaker foretrekker morsomme solforhold, men alltid sjekke med frø pakke eller en barnehage profesjonell før planting. Også unngå eventuelle områder som er veldig mye vind eller områder hvor grønnsakene dine vil måtte konkurrere med andre planter for sollys eller vann.

•  Till din jord til en dybde på 6 til 10 inches. Bryte opp noen store biter av jord klumper med kassen eller en rake.

•  innlemme en 1/2 pounds av vegetabilsk gjødsel i hver 100 kvadratmeter med planting nettstedet. Ved hjelp av en rake, innlemme gjødselen til en dybde på 4 inches i jorden. Hvis vegetabilsk gjødsel som du valgte er organisk, deretter innlemme ytterligere 4 inches av næringsrikt organisk kompost i jorden også.

•  Plant frøene på en dybde som er mellom to og fire ganger frøet diameter mindre bestemt frø som du planter spesifikt krever en annen dybde.

•  Dekk frøet med jord og banke forsiktig på jord. Ikke knuse jord eller trykk ned på den med hendene eller føttene.

•  Vann den hageflekk. Ikke flom eller gjørmete jord, men sørg for at jorda holder seg fuktig, særlig ettersom frøet er spirende.

Tips og advarsler


  • Hvis du starter vegetabilsk planter fra stiklinger i stedet for frø, sørge for at spirene er sunt. Dette gjelder uansett om du begynner spirene hjemme i slutten av vinteren, eller hvis du kjøper planter eller planter fra din lokale planteskole. Følg samme fremgangsmåte for fremstilling av synet for frøplanter som du ville gjort for frø. Når du er klar til å plante frøplante i jorda, plante det på samme dybde som du vil plante frø, noe som gjør en spesiell innsats for ikke å bøye eller bryte spire, som skal rote over jorda.