Hovudside

Slik fjerner maling fra en støpejern Radiator

by Walther

Slik fjerner maling fra en støpejern Radiator

En radiator er en del av en type varmesystem. Rekken av rør som utgjør radiatoren blir varmet opp og prosjekt som varmer opp luften. Støpejern radiatorer er typisk eldre modeller. I motsetning til andre hjem varmesystemer, sitter din støpejern radiator ut på gulvet, vanligvis mot veggen. Dette betyr at det kan komme i veien under visse hjem forbedringsprosjekter, spesielt maleri. Hvis du får maling på din støpejern radiator, prøv å fjerne den så snart du kan.

Bruksanvisning


•  Beskytt deg. Bruk lange ermer, hansker og beskyttelsesbriller når du fjerner maling fra en støpejern radiator.

•  Ta noen av maling med en wire børste. Denne prosessen er kjent som stålbørsting. Et barberblad kan ofte bli brukt for store biter av maling.

•  Sandblast malingen. Dette vil kreve bruk av et sandblåseutstyr, noe som sprenger damp og sand på overflaten av støpejern radiator til å fjerne malingspartiklene. Kraften i Sandblaster du bruker bør være minst 100 pounds per kvadrattomme.

•  Dekk til støpejern radiator med en malingsfjerning alkaliske forbindelse hvis andre teknikker ikke fjerner alt av malingen. Gelen eller lim skal brukes til radiatoren og deretter tørkes av, sammen med maling, når etiketten ber deg om å gjøre det.

Tips og advarsler


  • Påfør et korrosjonshindrende primer så snart du fjerne malingen. Dette vil hindre korrosjon og rustdannelse.