Hovudside

Hva slags lås skal jeg bruke for en Double Patio Door?

by Walther

Terrassedører er den vanligste inngangspunkt for kriminelle å få tilgang til ditt hjem. Som et resultat, må du installere den beste lås, eller låser, for den døren. Den beste lås å bruke vil variere basert på dine behov og preferanser.

Surface-Mount Locks


Surface-mount låser, innebygd i rammen av din skyvedør, lås med en bryter i håndtaket. Denne bryteren skyver en krok i veggen av hjemmet, hindrer døren fra åpningen mens låsen er engasjert. Denne type lås har en tendens til å slites ut etter noen få år, og vil enten holde seg i låst stilling eller ikke være i stand til å låse i det hele tatt; du må bytte mortise låser på anledningen.

Fot-opererte Låser


Som navnet tilsier, fot-opererte låser festet til gulvet og bruke en fot pedal mekanisme for å låse og låse opp døren - en enkel og tilgjengelig type lås. Pedalmekanismen hindrer døren glir åpen med en deadbolt. Vær oppmerksom på at små barn kan finne det lett å åpne i tillegg; for slike tilfeller, en annen type lås fungerer på samme prinsipp, men mounts til toppen av døren, utenfor barns rekkevidde.

Charley Bar


En charley bar er rett og slett en bar som glipper mellom den lukkede skyve glassdør og døren jamb, hindrer døren fra åpningen med mindre du fjerner baren. Nyere Charley barer montere på veggen og kaste opp når den ikke er i bruk. En fordel med en charley bar ligger i det faktum at potensielle innbruddstyver vil umiddelbart se bar når de nærmer seg døren, som kan hindre dem fra å selv forsøker å bryte seg inn.

Jimmy Plates


En jimmy plate, mens faktisk ikke en lås, er en annen sikkerhetstiltaket du kan bruke sammen med låsemekanisme av ditt valg. Jimmy platen fyller rommet mellom dørens spor og rammen for å hindre døren fra å bli løftet ut av sporet. Du kan kjøpe en jimmy plate eller lage en selv med en stripe av tre eller metall.