Hovudside

Hva er en ANSUL System?

by Walther

En ANSUL system er en sofistikert metode for å slukke brann. Det finnes flere typer av ANSUL systemer og produkter, som er hver for anvendelse i et bestemt sted eller i en bestemt type brann. Komponentene kan brukes individuelt, eller kan kombineres for den ytterste i brannsikkerhet.

Funksjon


Brannslukningsapparater fjerne en av de tre viktigste elementene som en brann trenger for å brenne. Disse er brennstoff, oksygen og varme. Et brannslukningsapparat eller en ANSUL system gjelder en agent som enten fortrenger oksygenet i dens omkringliggende eller kjøler den brennende drivstoff for å kvele brann effektivt. Karbondioksid er ofte brukt og er en kvelende materiale.

Betydning


Den viktigste funksjonen til en ANSUL systemet er å redde liv og eiendom mot brann og fra brannrelaterte dødsfall som ved kvelning, som er oppnåelig når du installerer den riktige system som passer til dine behov i hjemmet eller på arbeidsplassen.

Spesifikasjoner


En ANSUL system i sin mest fullstendige form omfatter brann- og varmedetektorer med et alarmsystem. Hensikten er å varsle beboerne å forlate lokalet før de blir skadet. Det inkluderer også en automatisk utløsning system av de aktuelle kjemikaliene å inneholde og kvele brannen før det fører til omfattende skader på eiendommen.

Typer


Den enkleste type ANSUL er en bærbar brannslukningsapparat, som du manuelt betjene. Disse er tilgjengelig for hjemmebruk så vel som i små bedrifter som ikke har svært brennbare materialer. Selskaper med brenn i lokalene kan bruke den store rør system som utleverer opp til 3000 kg. av pulver. Dette er anbefalingen for maling boder, brennbare lagringsområder og tank dekk. Den type F klasse ANSUL systemer er for storkjøkken; disse systemene direkte kjemikaliene på ovner og kokekurver. Kontorer med lukkede områder bruker ren agenten typen så det er ingen sterke kjemiske røyk igjen etter at brannen er slukket. I stor skala, er ANSUL systemer montert på brannbiler for brannmenn bruk i store områder.

Betraktninger


Være forberedt på forhånd for en brann å skje. Den beste metoden for forberedelse er i planlegging og forebygging både hjemme og på arbeidsplassen. I hjemmet, oppstår branner mesteparten av tiden på kjøkkenet, og en bærbar brannslukker som passer for brennende fett bør være i nærheten.