Hovudside

Innendørs Olive Tree Care

by Walther

Innendørs Olive Tree Care

Oliventrær blir ofte brukt som pryd topiary innendørs, og på verandaer og terrasser. Omsorg for innendørs og potteoliventrær er relativt enkelt som plantene er ganske hardfør-er det imidlertid noen aspekter som krever spesiell oppmerksomhet som plassering og befruktning.

Posisjon


Posisjonen til en innendørs oliventre er svært viktig. Velg et område hvor det er minst seks timer med full sol hver dag for best vekst og fylde av blader. Oliventrær bør ikke plasseres i nærheten av varme vents eller radiatorer, eller bør de være rett ved siden av et vindu; glasset kan fungere som et forstørrelsesglass og svi de anbud oliven blader.

Potting


Oliventrær trenger en rimelig mengde plass for sine røtter, så velg potter som er 1 til 2 inches bredere enn rotsystemet. Oliventrær bør ideelt sett være transplantert årlig i en større størrelse potten slik at fortsatt vekst og utvikling av anlegget er oppmuntret. Ifølge White Flower Farm, bør potteoliventrær har halve størrelsen av deres rotsystem i jord i bunnen av potten, er så høye potter anbefales for oliventrær.

Jord


Jord brukes for innendørs oliventrær må være rask drenering og godt gjødslet. Oliventrær er innfødte i middelhavsområdet, så rike vulkanske jordsmonnet er den ideelle. Fra våren til begynnelsen av høsten innendørs oliventrær bør bli befruktet månedlig til hjelp i sin aktive vekstperioden; befruktning bør opphøre før den første frosten og vinteren.

Trimming


Trimming av innendørs oliven planter er avgjørende for å opprettholde en håndterlig størrelse og en anstendig form. Beskjæring bør gjøres etter våren knopper er ferdig. Det er ikke nødvendig å kutte innendørs oliven rett tilbake-bare klipp endene av grenene og dette vil oppmuntre til en full leder av bladene til å vokse.

Skadedyr


Ifølge Det hvite Flower Farm hoved pest innendørs olivenplanter er soft-bodied skala. Disse er små insekter som fungerer som en hake og fikse på stammen og stammer av oliven og suge ut saften. En naturlig insektmiddel som en neem olje såpe løsning sprayet på hele anlegget effektivt kan kvitte innendørs oliven plante av skalaen. Dabbing rubbing alkohol direkte på skalaen er en annen metode, men mer tidkrevende.