Hovudside

Coconut Palm Informasjon

by Walther

Coconut Palm Informasjon

Kokospalmetrær (Cocos nucifera) er en av de viktigste og ofte vokst palmer på grunn av nøtter de produserer. Disse dekorative håndflatene er mye dyrket for en rekke bruksområder, men også vokse i både kommersielle og private landskap.

Vekst


Kokospalmetrær har en enkelt stamme og vokse til en høyde på 80 til 100 meter. Den enkle stammen er toppet med en rekke blader.

Løvverk


Kokospalmetrær produsere fjær formede blader som måler opp til 18 meter i lengde. De enkelte stilker av bladene er 3 til 5 meter lang.

Frukt


Kokospalmetrær er best kjent for den ovale frukten de produserer. Fruktene måle 15 inches lang og 12 inches bred. Inne i frukten er en nøtt som har en hårete skall.

Mutter bruksområder


Kjøttet fra kokos spises fersk eller kokt, og har en rekke kulinariske bruksområder. Deler av dette anlegget har også blitt brukt i kosmetikk, for å gjøre tauet og gjøre torven, og i produksjon av såpe.

Produktivitet


Kokos palmer begynne å bære frukt når de er fra 6 til 10 år gammel. Treet er i full produksjon mellom 15 og 20 år, som produserer 50 til 200 frukter årlig.