Hovudside

Veksten av en Coconut Palm

by Walther

Kokospalmetrær, eller Cocos nucifera, trolig sin opprinnelse i det sørlige Stillehavet eller Malayarkipelet, og er nå allment sett i subtropic og tropiske landskaper. Ofte sett på Florida strandlinjer, kan kokospalmer forplante gjennom kokosnøtter som reiser i nærliggende vann.

Forplantning


En kokos frø er klar til å plante hvis det er en skvulpet lyd inne i frukten, ifølge University of Florida Extension nettside. Mutteren er begravd i sand eller mulch. Når spiring skjer, kan det unge treet bli transplantert når den når 6 måneder gammel.

Livet av Coconut


Når kokos treet begynner å produsere frukt, den voksende syklusen for kokos avling varer et helt år. Hver treet kan produsere 50 til 200 frukt pr. Høsting av kokos avhenge sitt tiltenkte bruk; drikker kokosnøtter kan bli plukket på syv måneder, mens alle dehydrerte kokosnøtter kreve full årets vekstsyklusen.

Livstid


Kokospalmer, som kan nå 100 meter høy, har en levetid som overstiger 80 år, ikke begynne å frukt inntil fylte seks til 10 år. De treffer toppen av fruktproduksjon på 15 til 20 år, og ikke frukt forbi en alder av 80. nummer én drept av kokos palm er dødelig gulning, spesielt i Florida og Texas.