Hovudside

Hvordan Clean oppblåsbare bassenger

by Walther

En oppblåsbar basseng kan være en kilde til glede for familie og venner, forutsatt at bassenget blir renset regelmessig. Svømmere, kjæledyr, luftbårne rusk og regn bidrar til å gjøre bassenget skitne, så regelmessig vedlikehold er nødvendig for å holde det hygienisk. Bruker bassenget ofte eller bare av og til gjør ikke en forskjell; du trenger å vie om to timer hver uke for å vedlikeholde og rengjøre bassenget.

Bruksanvisning


•  Fjern alle gjenstander fra bassenget for å unngå skade eller tilstopping av vakuum eller filter. Leker og flytende objekter kan settes til side for rengjøring senere. Bruke et basseng netto å øse ut blader, grener og annet synlig rusk.

•  Pensle sidene og bunnen av bassenget for å løsne skitt og alger. Bruk en myk børste laget for vinyl bassenger.

•  Bruk en pool vakuum for å fjerne rusk fra bassenget gulvet. Den type vakuum du bruker (drevet av en pumpe, batteri eller håndpumpe), avhenger av størrelsen på bassenget og filtersystem. Disse er som regel inkludert i et basseng pakken eller er tilgjengelig fra din pool forhandler.

•  Rengjør ut skimmer kurv og fjerne oppsamlet rusk. Kurven vil fange større rusk før den når filteret og forårsaker en tresko eller skader systemet. Sjekk denne kurven i løpet av uken for å holde filteret kjører fritt. Dette vil bidra til å holde bassenget renere mellom planlagte vedlikeholds ganger.

•  Test vannbalansen (surhet og alkalitet) og fylle kjemikalier som trengs. Kjemikaliene vil bidra til å holde bassenget rent og desinfiseres, men vannbalansen påvirker deres prestasjoner. Legg algaecide å hindre algevekst som kan bidra til et skittent basseng og tette filter system.

•  Tørk ned noen leker eller flåter med en myk, fuktig klut før du setter dem tilbake i bassenget for å hindre forurensning. Hvis du oppdager alger flekker på duken eller leker, rengjør dem med en myk børste og mildt rengjøringsmiddel for å fjerne flekken og hindre algeveksten.

Tips og advarsler


  • Bruk aldri noe skarpt for å rense bassenget som det kan rive vinyl.