Hovudside

Informasjon om australske Pine Trees

by Walther

Australske furutrær - kjent vitenskapelig som Casuarina equisetifolia - er høye, delikate trær innfødte til Oceania og sørlige Asia. De er ikke sanne pines, selv om de ligner dem. Siden sin introduksjon til Florida i 1800, har de konkurrert med innfødte planter.

Utseende


Til tross for sin pistrete utseende, australske pines noen ganger stiger til høyder over 100 meter. De har også spinkle blader som ser ut som barnåler og produserer små frukter som ligner kjegler, som forklarer deres kallenavnet "furu".

Vekstforhold


Australske pines vokse i kystnære områder, slik som sanddyner, strender og steinete steder ved sjøen. Sine røtter produsere nitrogen, som beriker dårlig jordsmonn og kontroller erosjon.

Problemer


Den raskt voksende australske furutrær konkurrere med omkringliggende anlegg, tvinge ut innfødte varianter. Bladene på trærne er fulle av kjemikalier som noen ganger hindre andre planter i å vokse under dem. Dette har ført til deres status som invasive planter i mange områder av Florida, ifølge University of Florida IFAs Extension.