Hovudside

Hvordan diagnostisere en Pool Vacuum som ikke fungerer

by Walther

Hvordan diagnostisere en Pool Vacuum som ikke fungerer

Basseng støvsugere er et renseverktøy som brukes til å plukke opp skitt, rusk, alger og andre partikler som synker og bosette seg på bassenggulvet. Pool støvsugere består av et basseng slange lang nok til å nå alle deler av bassenget, en stang til å styre vakuum, og et vakuum hodet som suger bunnen av bassenget. Som du rense svømmebasseng, kan du tror din vakuum fungerer, men det kan bare være å skyve skitt rundt. Det er viktig å vite hvordan du skal sjekke, diagnostisere og fikse basseng vakuum for å sikre en ren trekning.

Bruksanvisning


•  Løft hodet av vakuum mot deg, og mens du holder den under vann, plasserer hånden under hodet. Hvis du føler ingen sug, eller svært lite sug, har vakuum luften i linje og ikke fungerer som den skal.

•  Vri basseng pumpe strømbryter til "off". Inspisere bassenget vakuumslangen for eventuelle hull eller skader. Hvis det er hull eller skader stede, erstatte slangen.

•  Kontroller vakuum for å sikre at det er riktig tilkoblet. Sørg for at sugeslangen er tett koblet til vakuum hodet og bassenget skimmer. Bassenget skimmeren er plassert på sideveggen av bassenget. Bassenget pumpen suger vann fra skummeren, skaper sug i vakuum. Bassenget sugeslangen bør settes inn i bunnen av bassenget skimmer.

•  Blås ut luften fra vakuumslangen linje. Trekk enden av slangen ut av skimmer. Gjenopprette makt til bassengpumpe. Hold den åpne enden av slangen opp til returstråle ventilen på sideveggen av bassenget. Vann vil begynne å strømme gjennom vakuumslangen. Fortsett å la vannet strømme gjennom slangen før du legger merke vannet som kommer ut av hodet av vakuum. Vakuum hodet vil flytte litt og drive opp når vannet begynner å komme ut.

•  Flytt slange bort fra avkastningen jet ventilen mens du holder slangen senkes helt ned i vann. Sett slangeenden i bassenget skimmer per vakuum produsentens anvisninger.