Hovudside

Hvordan lage din egen hage Stones

by Walther

Hvordan lage din egen hage Stones

Stepping steiner er ikke bare estetisk, men en praktisk måte å lage en personlig hagen banen. Rund, firkantet, rektangulær eller oval, pyntet, gravert eller malt, stepping steiner er en mulighet til å legge til en tilpasset touch til hagen din. Ved hjelp av stepping steiner i hagen senger hjelper også med å unngå komprimering jorda rundt anbud planterøttene - oppmuntre sunne grønnsaker samt blomster, busker og trær.

Bruksanvisning


•  Velg en konkret mix, sement eller leire base for hagen stein. Hage stein håndverket sett som inkluderer betongblanding er tilgjengelig på store håndverket forsyning og hjem butikker, men kan være ganske dyrt. Betong og sement kan kjøpes i små poser fra hjemmet forsyne butikkene. Mengden og karakteren av betong er opp til den enkelte. Hvis du planlegger å gjøre mer enn én stein, kan det være billigere å kjøpe en større pose med betong mix.

•  Velg formen for springbrett. Igjen, muggsopp kommer med springbrett kits, men kan kjøpes separat eller laget av husholdningsartikler. En disponibel, men solid, plastbeholder, en runde søppel kan lokk, store plast plante potten liners, kake kokekar fra bruktbutikk og tre skuffer - alle gjøre egnede stein muggsopp. Sørg for at muggsopp er rene og tørre.

•  Bland betongen følge instruksjonene på utsiden av posen. Vanligvis er betongproduksjon er et spørsmål om å blande sammen like deler av sand og betongblanding eller Portland sement med så mye vann som nødvendig. Rør blandingen med et engangs skje. Den endelige konsistens bør være lik tykk pannekakerøre.

•  Hell betong i formen, fylle den til en 1/4-tommers bort fra den øverste kanten. Vibrere eller bank formen gjentatte ganger, for å bryte opp eventuelle luftbobler i blandingen og skape en jevn, fast underlag.

Formen bør være på et flatt underlag, helst på bakken utenfor i tilfelle søl og sprut. Garasjen gulvet er det perfekte stedet for å helle de konkrete stepping steiner - og for å tillate strømmet steiner for å sette - fordi de er beskyttet mot vær og vind.

•  Plasser dekorative steiner, klinkekuler og andre elementer i mønsteret du velger inn i våt betong, hvis det er ønskelig. Håndverks butikker har et stort utvalg av glass steiner i forskjellige farger som er perfekt for å dekorere stepping steiner. Naturlige småstein, solide skjell og andre naturlige elementer er også gode valg.

•  Vent til betongen for å sette fast før gravering eller merking av overflaten, som regel minst to dager. Hvis du ønsker å legge til navn eller skjære dekorative linjer inn i steinen, bruk en skarp plastpinne eller en pottemakerens verktøy for den reneste finish. Jevne ut eventuelle hakk eller støt med fingertuppen før slik at steinen til å sette helt.

•  Snu formen og pop ut den ferdige tørrspringbrett. Kurere det lenger om nødvendig - å følge konkrete og mugg instruksjoner - da og legg den i hagen eller gi som en gave.

Tips og advarsler


  • Spray innsiden av formen med matlaging spray så stepping steiner vil komme ut lett - et skritt som vil også forlenge levetiden på muggsopp.
  • Ved bruk av muggsopp med intrikate mønstre, husk at forsiden ned siden av mold - designsiden - vil være toppen av springbrett.