Hovudside

Må jeg sette tørketrommel på Cottons eller Easy Care for Vaskeråd Whites?

by Walther

Må jeg sette tørketrommel på Cottons eller Easy Care for Vaskeråd Whites?

Hvis tøyet trygt kan vaskes i en vaskemaskin på enten bomull eller permanente pressesyklusen, kan det tørkes i en tørketrommel. Som du skille hvite fra fargede sengetøy, klær og andre elementer, se på vaskelappene og merk vaskesymboler og tørke instruksjoner. Sammen med delikate og håndvasket elementer, kan hvite tørkes ute på en klessnor, tørket inne på et tørkestativ eller hengt opp på kleshengere lufttørke. Hvis tørkes i en tørketrommel, tørre hvite på den mest passende temperatur. Stofftype avgjør den beste tørketemperatur, selv for hvite.

Bomull eller Permanent Press


Undertøy, T-skjorter og andre hvit bomull er ofte vaskes i varmt vann fordi varmt vann er i stand til å drepe bakterier samt å få meget skitne tekstiler ren. Hvite klær, sengetøy og andre elementer som kan vaskes i varmt vann kan også tørkes på de hotteste tørketrommel innstilling, vanligvis en jevn belastning på heavy-høy eller bomull innstilling. Hvit lettstelte eller permanent-press elementene er vasket i kjøligere vann og også tørket på en lavere innstilling, for eksempel medium og fast trykk. Når du er i tvil, følg etiketten instruksjoner.

Separat eller sammen


Hvis du trenger å vaske både bomull og lettstelt eller permanente presse hvite elementer, har du to valg. Ett alternativ er å skille haug i bomull og lettstelte elementer og deretter vaske og tørke dem deretter, som to mindre, separate laster. Alternativt kan du vaske bomull og lettstelte hvite elementer sammen i en enkelt belastning og også tørke dem sammen, noe som sparer både vann og energi. Ita € ™ s trygt å vaske og tørke bomull og permanente presse elementer sammen så lenge du velger de lavere temperaturinnstillinger.

To-Step Tørking


Tørking en blandet belastning - både permanent trykk og vanlige bomull sammen - til det laveste lettstelt innstillingen betyr at de ulike plagg vil tørke til forskjellige tider, permanent trykk behandling først. Forutse dette og sette timeren din deretter. Fjern de lettstelte elementer så snart de er tørre. Fortsett å tørke de resterbomullsplagg i 10 til 15 minutter - nå på bomull setting - og fjerne dem så snart de er tørre. Over tørking stoffer øker slitasje og kan føre til svinn.

Ressursar Rynkete Whites


Ta dine hvite ut av tørketrommelen så snart de er tørre å hindre stoff slitasje, svinn og uønskede rynker. Prosessen med å få timingen tight er mer kunst enn vitenskap. Hvis tøyet overcooks eller forblir i tørketrommelen før den kjøles ned og blir grundig rynkete, lett å fikse er å kaste i en ren, noe våt vaskeklut og kjøre tørketrommelen for en ekstra 15 til 20 minutter å re-tørk og fjerne rynker .