Hovudside

Fryse Beskyttelse for Fig Trees

by Walther

Fryse Beskyttelse for Fig Trees

Fiken oppsto i Middelhavet, i slekt med gummi, morbær og Osage appelsintrær. Fikentrær trives i tørre, tempererte klima som ligner på deres fedreland. Hvis klimaet er kjøligere, beskytte fikentre fra vinteren frost.

Betraktninger


Mange dyrkere plante fikentrær ved siden av en bygning eller vegg for å beskytte dem og gi strålevarme. For ytterligere beskyttelse, konstruere en ramme over treet, og dekke rammen med en skjærer tung teppe i vinter. Tykk bioklipp fungerer som et varmt teppe for grunne røtter.

Størrelse


Du kan begrense frostskader ved å redusere størrelsen på fikentreet. I nordlige klima, fikentrær dør tilbake hvert år, deretter regenerere tilstrekkelig vekst i løpet av våren for å produsere frukt. Hvis du ønsker fiken mer enn et fikentre, velger du dette alternativet selv, beskjæring stammen til nær bakkenivå på slutten av det andre året.

Opsjoner


I svært kaldt klima, vokse din fikentre som en potteplante og flytte den til en innvendig plassering i vinter. Erstatte jord i potten hvert tredje år, og i sommer, gi litt skygge til potten for å hindre overoppheting i sollys.