Hovudside

Hvordan lage en hjemmelaget hodegavl

by Walther

Hvordan lage en hjemmelaget hodegavl

Du kan enkelt legge til en hjemmelaget sengegavl til soverommet for lite kostnader og liten innsats hvis du bruker resirkulerte materialer. En gammel dør gjør en fantastisk headboard for en full eller queen size seng hvis du legger den på siden eller du kan bruke mer enn én dør stå oppreist som en king-size headboard. Oppussing gamle dører er enkel og miljøvennlig. Du kan beholde sin rustikke sjarm eller helt male dem for et friskt, nytt utseende.

Bruksanvisning


•  Finn en sjarmerende gammel dør på ditt lokale arkitektoniske restverdi verftet, bruktbutikk, loppemarked eller verft salg. Avhengig av stilen av døren din og soverommet ditt, kan det være lurt å male eller re-beis døren for å friske utseendet og å kompliment rommet ditt. Hvis døren er malt, kan du bare male det hvis du sand det helt ned til tre, som er arbeidskrevende. Hvis det har blitt farget, kan du flekke eller male over det. Du kan finne alle de nødvendige materialer for dette prosjektet på ditt lokale Oppussing butikken.

•  Sand døren med middels sandpapir, deretter med lys-grade sandpapir. Denne prosessen vil tillate ny maling eller beis for å holde fast på overflaten av døren samt eliminere eventuelle feil i den ferdige overflaten.

•  Påfør et strøk med primer eller beis / polyuretan kombinasjon til døren. La denne pelsen tørr. Påfør et strøk maling eller et annet strøk med beis / polyuretan til overflaten av døren og la det tørke. Det er mange forskjellige dekorative maleteknikker du kan bruke til din hodegjerde, som ragging eller snyltende å skape en spesiell innvirkning på soverommet.

•  Sett døren på langs mot veggen der du har tenkt å plassere sengen. Finn to veggstendere og markere kanten av døren deretter.

•  Legg døren med ansiktet ned og fest de to brakettene til baksiden av døren der de vil henge på veggen stenderne. Sett inn to skruer i veggen i ønsket høyde for din headboard. Heng hjemmelaget sengegavl på veggen og plassere sengen mot den.

Tips og advarsler


  • Legg små hyller til ansiktet til din dør for bilder eller pyntegjenstander.
  • Bruk hansker når du arbeider med tre.