Hovudside

Slik Seed en Pecan treet

by Walther

Pecan trær er innfødt til Nord-Amerika og en favoritt blant mange mennesker på grunn av sin majestetiske størrelse og spredning. Det, og selvfølgelig de deilige nøtter som de produserer. Pecan treet er fremtredende i både kommersielle frukthager og landskaps bruker over hele Sør- og Sørøst USA, og er staten tree of Texas. Dette treet er hardfør og det kan dyrkes fra frø hvis de riktige metodene blir brukt.

Bruksanvisning


•  Start forberedelse til å plante din pecan tre i høst ved å samle pekannøtter i løpet av høstsesongen. Plasser nøtter i vann og la dem ligge i bløt i 24 timer.

•  Fyll en liten beholder med sand, dempe det ved å legge vann, og begrave frøene noen få inches dypt i det. Plasser beholderen i kjøleskap som holdes ved en temperatur på mellom 33 og 40 grader Fahrenheit. La frøene der i ca 120 dager, og holde sanden fuktig hele tiden.

•  Velg og forberede et område for å plante i tidlig på våren, men husk at den modne pecan treet har en massiv lem, bagasjerommet, og rotsystem. Jorda bør være godt drenert og loamy, så hvis du har et høyt innhold av leire, vil du trenger å gjøre endringer slik at jorden for å lufte den. Till jorda og eventuelle endringer i en dybde på 6 inches, og rake det nivået.

•  Plant 3 til 5 av frøene i en dybde på 2 inches på hvert sted som du ønsker å ha et tre. Hold jorden fuktig og området fri for ugress under spiring perioden. Spirene bør dukke opp i ca 4-6 uker.

•  Vann frøplantene når grunnforholdene blir tørr. Legg 1/4 kopp en langsom løslate tre gjødsel til plantene i midten av juli. Velge den sterkeste og sunn frøplante etter første vekstsesongen. Fjern de andre ved å kutte dem av under roten krage, og du er godt på vei til en vakker, moden pecan treet.