Hovudside

Hvordan bli kvitt katten urin fra Carpet

by Walther

Hvordan bli kvitt katten urin fra Carpet

Katt urin på teppet er en urovekkende syn. Ikke bare vil katten urin igjen en flekk på teppet hvis den forblir ubehandlet, vil sterk lukt av urinen gjennomsyre hele rommet. Ammoniakken i katteurin gir den en distinkt lukt som vil nøle hvis ikke rengjøres omgående. Det er viktig å rengjøre katten urin fra teppe nøye slik at urinen ikke sprer seg ytterligere. Du kan bruke vanlige husholdningsprodukter for å fjerne katten urin flekker og lukt fra teppet.

Bruksanvisning


•  Slikk puddled urin fra teppe. Bruk gamle filler og fast klatt urinen spot. Arbeid fra utsiden av urin vanndam mot midten for å hindre at urinen i å spre seg.

•  Fyll en tom sprayflaske med like deler kjølig vann og hvit eddik. Mette urin flekken med dette vannet og eddik blandingen.

•  Blot flekken igjen med gamle filler for å suge opp noe av fuktigheten fra blandingen. La den gjenværende oppløsning sitte på teppet til nesten tørket. Dette kan ta flere minutter til mer enn en time, avhengig av størrelsen av urinen flekken.

•  Dryss en liberal mengde natron på urin-farget teppe. Deretter bland 1/4 kopp hydrogen peroxide og en spiseskje oppvaskmiddel i en kopp. Duskregn blandingen på toppen av natron.

•  Bruk en gammel tannbørste til å arbeide natron og peroxide blandingen inn i teppet. La blandingen tørke helt til et pulver på teppet, og deretter vakuum opp pulveret.

Tips og advarsler


  • Test alltid rengjøring produkter du bruker på en liten flekk på teppet før du bruker den til en mer merkbar område for å sørge for at det ikke skader teppet.