Hovudside

Hvordan å lade batteriene for første gang

by Walther

Hvordan å lade batteriene for første gang

Det er et bredt utvalg av forskjellige batterier, men de fleste vil trenge lading før de kan jobbe. Selv om dette høres ut som en enkel oppgave, vil du trenger å vite hva dine batterikrav er og hvor lang tid de trenger for å bli betalt for dem å arbeide effektivt. Hvis du ikke holder deg til de retningslinjer som er benyttet for ditt spesifikke batteri det kan forkorte levetiden og forårsake utstyret til å fungere tilstrekkelig.

Bruksanvisning


•  Koble laderen til strømkilden. Laderen og uttaket må være jordet og riktig installert under retningslinjene regulering. Hvis laderen har kommet med en mobiltelefon sett så bør laderen være riktig utformet.

•  Hvis du lader en mobiltelefon batteri må du plassere batteriet i telefonen og slå på gadget før lading. Hvis du bruker oppladbare batterier plassere dem i laderen og sørg for at enheten fungerer som den skal.

•  La batteriet å lade, men sørg for å lese den riktige tiden som trengs for din spesifikke batteri. Når du lader for første gang enheten kan indikere at ladingen er ferdig etter 10-15 minutter. Dette er mer vanlig i oppladbare batterier og du vil trenge for å ta ut batteriet og sett det inn.

•  Når du har forlatt ditt batteri ønsket tid, foreslått av produsenten, ta ut batteriet og bruke.

Tips og advarsler


  • Batterier kommer i forskjellige størrelser og for noen første ladning er ikke forskjellig fra det femtende. Husk å sjekke hvilke batteri du lader som en del arbeid umiddelbart, som litium batterier, som bare krever lading etter bruk. NiCd batterier krever en 14-16 timers lading første gang til tross for at delvis ladet. Blybatterier kommer fulladet, men det er fortsatt lurt å lade for å få full arbeids bruk.
  • Når du bruker en husholdning batterilader, må du ikke blande typer batterier du bruker. De fleste enheter lade i par. Mens du bruker samme merke er akseptabelt, er det tilrådelig å bruke batterier av tilsvarende kapasitet.